Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Sielos koncertas 2018-05-12

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Vakar apturėjau nežmoniškai fainą vakarą, kurio metu sutikau labai daug nuostabių žmonių, bet apie viską nuo pradžių. 

Eiti į Sielos akustinį koncertą Baltuose drambliuose galvojau jau prieš savaitę, bet vis nepavykdavo rasti žmogaus, kuris galėtų eiti kartu. Visi mano draugai dirba, išvaževę arba neturi šaibų susimokėti už įėjimą. Jau buvau praradusi viltį, kad kažkas eis kartu, todėl ir aš nusprendžiau neiti, bet penktadienio vakarą man parašė draugė, ar aš nežinau, kokių nors koncertų, nes gi aš, pagal ją, visus renginius Vilniuje žinau, o ypač koncertus. Man nespėjus atrašyti ji paklausė ar, tik ne Sielos koncertas rytoj ir ar neturėčiau ten eiti, o ji prisijungtų, nors nė velnio neklauso ir nežino šios grupės. Aš visiškai pasimečiau ir sugebėjau pasakyti, kad jo jo, varom!

Jau šeštadienio rytą galvojau, kad vėl niekur neisiu, nes visiškai viskas nesisekė. Daiktai krito iš rankų ir dar sugebėjau troleibusų laikus sumaišyti, todėl pas draugę atsidūriau daug anksčiau, nei planavome susitikti. Nors, tai nebuvo didelė problema. Sugalvojau, kad turint šitiek laisvo laiko, reiktų užseiti į ,,Ragainę" pažiūrėti CD, nes girdėjau, kad ten yra fainų. Aha, ne tas žodis fainų. Nuėjusi gal 20 minučių rinkausi CD, nes tiek daug mano mėgstamų grupių ir atlikėjų darbų, o visų turėti, tai negaliu, bent jau iš karto. Draugė jau iš to nekantrumo, net pradėjo trypti koja ir sakyti, kad aš, kaip vaikas saldainių parduotuvėje, kad niekaip negaliu išsirinkti, todėl davė pasiūlymą pirkti tai, ką pirmą pamačiau. Pirmasis albumas, kurį pamačiau buvo Andriaus Mamontovo, o jo albumą aš jau turiu. Tiesiog, stovėjau spoksojau, kol sugalvojau, kad man reikia pasiimti Peklos albumą ,,Degsit!". Todėl ir nusipirkau būtent jį. Pardavėja buvo labai fainas žmogus. Labai maloniai aptarnavo, atsakė į mano durnus klausimus. :D Manau, kad lankysiuosi ten dažniau.

Jau po ,,Ragainės" ėjome link Baltų dramblių kavinės. Niekada ten nebuvau, todėl labai jaudinausi dėl busimos aplinkos. Buvau prisiskaičiusi vertinimų ir man jie nepatiko, nes visi vertino Baltus drablius labai blogai. Šiaip, atėjus, tai nebuvo taip jau ir blogai. Apsauginis spėjo paskaldyti prikoliukų, nuo kurių aš krizenau, kaip visada.

Maisto ten laukti būtų reikėję valandą, bet aš nebuvau alkana, todėl užsisakiau romo su kola, ledukais ir žaliąją citrina. Lygtai Karibų cola vadinosi tas kokteilis, nebepamenu. 

Siela pradėti savo koncertą vėlavo visas 30 minučių, o aš jau buvau spėjusi ir kokteilį išgerti. Nepaisant to, tai buvo visai smagu. Man patiko. Visi žmonės buvo linksmi. Įkaušusieji jau spėjo savo judėsiukus pademonstruoti. Aš spėjau ir pašokti, ir paverkti, kaip visada. Na, Štormai, jau tokia daina, kuriai grojant niekaip negaliu susivaldyti. Gale koncerto Aurelijus paragino visus palaikyti Lietuvą ir nesvarbu, kad nežiūri, kaikurie tos Eurovizijos.

Lyginant koncertą su rudenį vykusiu, kuris buvo skirtas albumo 20-mečiui, tai šis man patiko labiau. Galbūt dėl to, kad vyko lauke, galbūt dėl to, kad žmonės susirinkę buvo laisvesni ir leido sau labiau linksmintis, nei tą rudenį. 

Kartočiau? Žinoma.

Siūlau jums kada nueiti, kai Siela gros? Žinoma.

PABAIGA.

 
 2018 m. gegužės 13 d.

 2019 m. birželio 19 d.
 2018 m. lapkričio 4 d.
 2018 m. gegužės 7 d.

Komentarai (4)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
SweetSix
2018 m. gegužės 15 d. 10:59:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Awww, kaip malonu, tai girdėti. Ačiū! :)


Atsakyti
p_ruta_
2018 m. gegužės 15 d. 09:08:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kaip įdomu paskaityti ne tik kaip koncerto, bet ir kaip savotišką pažinties su Vilniaus tam tikromis vietomis recenziją. Banaliai nuskambės, bet padeda iš naujo juo susižavėti. ;)


Atsakyti
SweetSix
2018 m. gegužės 13 d. 12:56:58 2018-05-15 21:32:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Žinoma, kad Sielos koncertas daug įdomiau, nei Eurovizija. Nors, spėjau ir tą pažiūrėti. :D


Atsakyti
4Blackberry
2018 m. gegužės 13 d. 12:16:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puiki vos ne recenzija gavosi :) O aš turbūt daug mieliau rinkčiausi apsilankymą Sielos koncerte vietoj sėdėjimo prie televizoriaus ekranų žiūrint Euroviziją, jei tik būtų toks pasirinkimas.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Anberlin Anberlin
7,3

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
18:43 - Arunazz
Sveiki
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
23:28 - Rutonė
Su INXS ir Disappear man jau panašu į trolinimą. Ne idėjų trūkumą.
20:52 - saliakelio
Mendelsono valsai vasara skamba
20:50 - saliakelio
nu ar apsizenijot ar dar ne ta muzika sventems vis groja
20:26 - einaras13
Nebent yra kitų 10cc apologetų, kurie nori Silentist'ui daugiau įžvalgų pasiūlyti vietoj manęs
20:25 - einaras13
Silentist, viskas su laiku. Mėgstu 10cc, dažnai jų klausau, bet stengiuosi nepadauginti su mažaverčiais komentarais. Kai turiu kažkokią vertingą mintį apie klausomą dainą, tada jau nepagailiu savo laiko ir rašteliu komentarą.
20:23 - einaras13
Rūta, taip, nemokamas Spotify turi fiksuotą maišymo režimą, neįmanoma klausytis dainų iš eilės. Todėl nemokamas Spotify yra iš esmės useless dalykas (bent jau man, kuris daug ko klauso albumais ir preferably be reklaminių intarpų)
20:22 - einaras13
malia, INXS - Disappear ketvirtą dieną iš eilės? Gera daina, bet negi taip nėra idėjų kažką kitokio pasiūlyti? Tikrai atsibosta ir nuvilia tokie siūlymai
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 803
  Iš viso užsiregistravę: 73380
  Naujausias narys: xmzzblmxzm
  Šiandien apsilankė: 284954