Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Everlast


2014 m. lapkričio 11 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Beisbolo kepurėlėms ir prižiūrėtai barzdelei ištikimas 45-erių amerikiečių reperis, „Grammy“ laimėtojas Erikas Francis Schrody, plačiai žinomu sceniniu vardu Everlast, jau lapkričio 11-ąją Vilniaus menų fabrike „Loftas“ savo gerbėjams leis išgirsti, kaip jo hitai skamba gyvai. Vos koncerto organizatoriai apie tai paskelbė socialiniuose tinkluose, tūkstančiai žmonių iškėlė nykščius į viršų.
"Naktį pažadintas padainuočiau “What It's Like", - rašė vienas Everlasto kūrybos gerbėjų. O jų išskirtiniam atlikėjui ir superhitų kūrėjui nestinga. Buvęs legendinės grupės “House of Pain” lyderis, žanro meistrų “La Coka Nostra” narys praėjusio šimtmečio pabaigoje pasaulį pribloškė ne tik pareiškimu, kad suka savu keliu, bet ir neįtikėtinai pakrypusia soline karjera. Jeigu anksčiau Everlastas buvo garbinamas už topų viršūnėse karaliavusį vakarėlių himną “Jump Around”, tai atsisveikinęs su broliais reperiais jis netikėtai parodė be kita ko mokantis skambinti gitara ir galintis suvirpinti bliuzo, roko, soulo ar net kantri mėgėjų širdis. Tai motyvavo ir daugiau reperių nepabijoti improvizuoti kitokiose muzikos klasėse, o Everlastą sugrąžino į balną, iš kurio skirdamasis su “House of Pain” buvo skaudžiai smuktelėjęs žemyn. “Mūsų neišskyrė merginos, pinigai, ar kažkas panašaus, - teigė Everlastas. – Aš tiesiog pajutau, kad pasiekiau tokį tašką, kuriame nebegalėjau ilgiau stovėti – turėjau judėti. Manau, vaikinai mane suprato, ir gal net gerbė tokį apsisprendimą”. Palikusiam grupę Everlastui teko parduoti namą Holivudo kalvose, paskelbti asmeninį bankrotą, išgyventi akistatą su mirtina mamos liga, pelnyti namų areštą už mėginimą į lėktuvą įsinešti ginklą, išpažinti kitą religiją, išsiskirti su mylimąja, pasikeisti kraštutinėmis nuomonėmis su Eminemu ir net pasiglamonėti su angelais po staiga ištikusio širdies smūgio. Bet priemiesčiuose užaugusio airių vaikio temperamentas ir visokiais vandenimis skalauta, ekstremaliais eksperimentais paįvairinta jo jaunystė neleido pasiduoti. Ir už tai kūrėjui buvo atseikėta. Ilgainiui Everlastas pardavė dukart platininį ir auksinį albumus JAV ir nuraškė svarbiausius muzikos pasaulio apdovanojimus. Everlasto diskografijoje išskiriamas ne vienas kūrinys: tai ir maištingasis “Stone In My Hand”, ir romantikos pritvinę “Love For Real”, “Dirty” ar “Babylon Feeling”, įtaigus “Black Jesus” ar socialus “White Trash Beautiful”. O “Grammy” statulėlę jam pelnė daina “Put Your Lights On”, kurią Everlastas atliko duetu su Lotynų Amerikos legenda Carlosu Santana. Į Vilnių Everlastas atvyksta su unikalia akustine programa. "Mano dainos yra gimusios akustiškai, taigi, akustinis koncertas yra galimybė išgirsti mano muzikos originalą", - juokiasi atlikėjas. Panašu, kad jis šiek tiek slapukauja: iš tiesų koncertuose Everlastui gitara akompanuoja boso virtuozas Derekas Brasselis. Šios kūrybingos simbiozės rezultatas – nuoširdi muzika, kurią bus galima išgirsti jau lapkričio 11 d. sostinės menų fabrike „Loftas“.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1525
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 241969