Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Išpakuotas mano Spotify 2023 topas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mano išpakuotas Spotify 2023

Klausyta 121 žanras, populiariausi:

Progresyvus rokas

Alternatyvus metalas

Progresyvus metalas

Rokas

Klasikinė

Panašaus muzikinio skonio asmenų daugiausiai Pitsburge. JAV

Pragrojau 10.921 dainų (kūrinių)

Pirmauja 28 kartus, pradedant nuo sausio 5 d.,  perklausyta „The Sound of Dreams (Second Movement)“ – David Minasian ir Billy Sherwood.

Mano top 5 perklausų:

1.      The Sound of Dreams (Second Movement) - David Minasian & Billy Sherwood

2.      Mrs Tibbets - Jethro Tull  

3.      War of Being – TesseracT

4.      Teeth of the Hydra – Steve Vai

5.      A Room With No Ceiling – Big Big Train

Bendras klausymo laikas: 79,822, - tai sudaro 55 dienas

Klausiau 3.291 atlikėjų ir populiariausias šiais metais tapo Jethro Tull (kaip netikėta {#})

1.      Jethro Tull, pikas rugsėjyje

2.      TesseracT, pikas taip pat rugsėjyje

3.      Deadsoul Tribe, pikas vasaryje

4.      Arthur Honegger, pikas sausyje

5.      Stam1na – pikas gegužyje

Paviršutiniškas papildymas "praskrolinant" patiktukus

Kol kas metų lyderiu skaitau TesseracT - War of Being albumą. Visai šviežias Eathside albumas Let the Truth Speak turi didelę potenciją konkuruoti. Enslaved - Heimdal antroje vietoje. Korn - Requiem Mass - trečioje

Malonūs atradimai: 1.  Asylum Pyre - Call Me Inhuman - The Sun - The Fight - Part 5; 2. Incantation - Unholy Deification; 3. Atreyu - Hope of the Spark (ep);

Visiška naujiena - The Acacia Strain - labai sprangus deathcore. Tokio žanro neitin mėgėjas, bet viena kita daina pramuša.

Nenuvylė:  Metallica - 72 Seasons; Stam1na - X; Baroness - Stone; Marduk - Memento Mori; Klone - Meanwhile; Ahab - The Coral Tombs

Roko muzikos viršūnėje pagrinde senbuviai: Scorpions, Uriah Heep, Jethro Tull, Sparks, Cat Stevens (Islam Yusuf), Steve Lukather, Greta Van Fleet, Suzi Quatro/ Tunstall, Roger Waters, Rolling Stones su savo naujomis produkcijomis.

Vienos dainos hitas: Sigur Ros - Blodberg: Joan Osborne - So Many Airports; Queens of the Stone Age - Emotion Sickness; Hawkwind - Outside of Times

 

 
 2023 m. gruodžio 3 d.

 2021 m. gruodžio 11 d.
 2020 m. spalio 10 d.
 2020 m. sausio 28 d.

Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2023 m. gruodžio 3 d. 22:46:54 2023-12-03 22:47:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš labai nesiplėsiu apie savo Wrapped, man Spotify Wrapped ne visai patinka. Jie mane kaskart praranda, kai man parodo žanrų top5. Pavyzdžiui, mano top5 šiemet buvo (labai panašus buvo ir pernai):

1. Progressive Rock

2. Rock

3. Lithuanian Pop

4. Pop

5. Progressive metal

Nesiginčiju tik dėl pirmos ir penktos pozicijos. Bet kas per konceptas yra „rock“ ir „pop“? Kada daina yra tiesiog šito plataus žanro dalimi, o kada jau priskiriama yra siauresnį požanrį, tokį kaip „progressive rock“? Dar labiau mane konfūzija lithuanian pop. Susidariau įspūdį, kad bet kokia lietuviška muzika palenda po šiuo žanru, nu nes negali būti, kad kiekvieną savaitę perklausant LT Top30 siūlymus man susiagreguoja tiek daug lietuviškų perklausų, o čia žanras net į top3 iššoko. Pernai klausiau nemažai lietuviškos sunkiosios muzikos, tai net buvau susidaręs įspūdį, kad Spotify net lietuvišką metalą galimai pakiša po lithuanian pop žanru.


Mano panašumas su Alvydu yra tame, kad panašu, kad mes abu grįžom prie šaknų šiemet. Alvydo tope dominuoja Jethro Tull, o mano tope – Peter Hammill (mūsų abiejų bene mėgstamiausi atlikėjai). Bet kas įdomu, jog ir pas mane Jethro Tull užkopė į ketvirtą vietą. Retkartiniai paklausymai + naujas albumas davė gerą stimulą. Be Peter Hammill, prizines pozicijas pagriebė The Police ir Manfred Mann's Earth Band, su kurių diskografijomis praleidau daug laiko. O šalia Jethro Tull penktoj pozicijoj, mano paties nuostabai – The Smashing Pumpkins, matyt dėl to naujo didžiulio trigubo albumo, kuris mane visai užkabino. Visai gražiai išsidėliojo top3 pagal metų laikus: pavasaris buvo MMEB metų laikas, vasara – The Police, o ruduo – Peter Hammill.


Turiu pasakyti, kad šiemet klausiau neįprastai mažai naujos muzikos (bus sunku išrinkti kokybišką naujų albumų top20-uką, ką darau kasmet). Daug klausiau senbuvių (vėlgi, tas grįžimas prie šaknų). Bendras Spotify klausymo laikas ketvirtadaliu mažesnis nei pas Alvydą – apie 59000 minučių. Daugiau kokybiškų įžvalgų apie savo šiųmetinę muziką galėsiu pasakyti panagrinėjęs daug patikimesnę statistiką nei Spotify Wrapped – turiu omenyje last.fm. Bet šitą pramogą atsidedu labiau tarpušvenčiui ar sausio pradžiai. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Clint Mansell Clint Mansell
8,8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1092
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 138630