Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kataklysm / Septicflesh / Aborted


2016 m. sausio 19 d. 19 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Roges reikia ruošti vasarą. Ir tą jau gali daryti kietos sunkiosios muzikos gerbėjai, nes vienas pirmųjų kitų metų koncertas įvyks iškart po Naujųjų. 2016 metų sausio 19 d. į Lietuvą atvažiuos viena žymiausių kanadiečių death metalo grupių „Kataklysm“. Ji, lydima savęs vertų ir taip pat gerai žinomų panašaus stiliaus kolektyvų – graikų „Septicflesh“ ir belgų „Aborted“ – klube „New York“ Vilniuje surengs vieną iš trijų 2016-ųjų koncertinio turo pasirodymų Baltijos šalyse.

Kaip sunku suvaldyti įsibėgėjusį traukinį, taip nuo 1991-ųjų nesulaikomai pirmyn važiuoja ir „Kataklysm“, kurie savo muziką intriguojančiai apibūdina "northern hyperblast". Jau šiemet, liepos 31 dieną pasirodys 12-asis šios grupės albumas „Of Ghosts And Gods“, kurio pristatymui kitąmet ir rengiamos Europinės koncertinės gastrolės. Šį albumą prodiusavo Markas Lewisas, dirbęs su kitais garsiais death metalo atlikėjais, jų tarpe – „Devildriver“ ir „Cannibal Corpse“. O techninę leidinio pusę D. Britanijoje ištobulino legendinis savo amato meistras Andy Sneapas, kurio ranka svariai prisidėjo prie grupių „Accept“, „Amon Amarth“, „Exodus“, „Megadeth“, „Testament“ studijinių leidinių. Įspūdingas albumo meninins apipavidalinimas priklauso makabriškajam dailininkui Surtsey. Naujausią albumą, kaip ir daugelį ankstesnių grupės „Kataklysm“ darbų, išleis viena didžiausių Vokietijos sunkiosios muzikos leidybinių kompanijų „Nuclear Blast“.

Kanadiečių „Kataklysm“ palyda „Of Ghosts And Gods“ 2016 m. Europos ture solidi kaip ir pagrindinė šio turo grupė. Graikų titanai „Septicflesh“ gyvuoja nuo 1990-ųjų, yra išleidę 9 albumus (paskutinis – 2014-aisiais pasirodęs „Titan“) ir kartu su keliomis kitomis grupėmis sudaro visame pasaulyje žinomos Graikijos metalo muzikos scenos branduolį. Penkeriais metais „jaunesni“ belgų metalo scenos ekstremalai „Aborted“ taip pat spėjo pelnyti platų pripažinimą. Jie turi 8 studijinius albumus (paskutinis – taip pat 2014-ųjų „The Necrotic Manifesto“) ir yra pasauliniu mastu pripažįstami kaip vieni įtakingiausių death/grind metalo atlikėjų.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1413
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 129515