Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Klube „Gravity“ - „Happyendless“ koncertinio turo per Lietuvą finišas


2009 m. balandžio 10 d. 22 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Neseniai legendinių „Depeche Mode“ koncertą apšildyti pakviesti „Happyendless“ šį penktadienį, balandžio 10 d., klube „Gravity“ užbaigs savo pirmąjį koncertinį turą per Lietuvą. Pernai metais MTV Europos apdovanojimuose geriausia Baltijos šalių grupe pripažinta trijulė nuo kovo pradžios surengė koncertus Druskininkuose, Kaune, Šiauliuose, Klaipėdoje, o šį savaitgalį grįš į Vilnių.

„Negalime teigti, kad džiaugėmės jog turas eina į pabaigą. Priešingai, groti mums patinka, todėl norisi vis daugiau ir daugiau. Kiekvienas miestas padovanojo kažką savito - vieni garsiausiai rėkė, kiti man padovanojo marškinėlius, treti prašė pasirašinėti ant nuogos krutinės. Džiaugiamės, kad aplankome vis daugiau Lietuvos miestų, kuriuose turime vis daugiau gerbėjų. Ir tikrai nesiruošiame sustoti.", - tvirtina grupės vokalistas Saulius Prūsaitis.

Pastaruoju metu daug aptarinėti, žurnalistų kalbinti ir gerbėjų pamėgti „Happyendless“ pernai metus gali vadinti pačiais sėkmingiausiais karjeroje. Viskas, ką jie darė, pavyko ir buvo sutinkama plojimais. Ne tik Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, bet ir visoje Europoje. Hitus „Power Forever“, „Hello Come On“, „No Tommorow“ sukūrusi grupė sausio pradžioje išleido daug metų lauktą debiutinį albumą „Room For Mistakes“ ir išvažiavo į pirmąjį koncertinį turą per Lietuvą.

Labai retai Vilniuje viešoje erdvėje girdimi gyvi „Happyendless“ paskutinį kartą klube „Gravity“ pasirodė per pačius Naujuosius. Tačiau šį kartą viskas bus kitaip. Koncerte išgirsime ne tik puikiai pažįstamas debiutinio grupės albumo „Room For Mistakes“ dainas, bet ir keletą naujienų. Nors turo per Lietuvą koncertai visą kovą vyko beveik kas savaitę, jo metu grupė ne tik spėjo įrašyti kelias visai naujas dainas, bet ir jas pratestuoti gyvai žmonėms.

Šį penktadienį „Happyendless“ koncerte trijulei talkins dar trys gyvai grojantys muzikantai. Be to, bene žinomiausios mūsų šalies grupės koncertinio turo pabaigtuvių pasirodymą apšildys ir atšaldys būrys trejetuko draugų didžėjų: Rubenas, Pupa, Martynas M, Benua bei pats „Happyendless“ narys Andrius Alien. Laukia ilga diskoteka!

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1424
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 139042