Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pabėgimas iš proto kalėjimo

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sėdžiu virtuvėje pusryčių metu. Geriu kavą, o tiksliau machiato su sojų pienu - fancy. Kasausi sukandžiotą uodų ranką, stebiu, kaip skraido musė aplink augalus kambaryje, nutūpdama ant lapų. Garsai tik iš dviejų šaltinių, vienas - šaldytuvo ūžimo, kitas - statybų kaiminystėje.

Šį kartą galvoje skamba Daughter daina, ypač eilutė "in the darkness I'll meet my creators/and they will all agree that I'm a suffocator".

Be dainų galvoje pilna ir visokių minčių, kaip visada. Užstrigau ties viena: kaip žmogus visada yra kalėjime, baisesniame už fizinį - savo proto kalėjime. Jis pats save ten užsidaro ir net nepajaučia. Bet ar gali jis save dėl to kaltininti, jeigu jis gyvena visuomenėje. "Mes gyvename visuomenėje". Tikrai taip, Kanye, tikrai taip...

Eiti su srove - tai yra pasidavimas, susitaikymas, supratimas, kad priešintis neverta. Taip pat nereikia ir stabdyti srovės, kaip dideliam akmeniui upės viduryje. Rekia eiti su srove, ir neštis su savimi idėjas, kuriomis gali apkrėsti kitus greta, kaip virusu.

Šiaip rašau visa tai tikriausiai todėl, kad internetas dingęs. Nors šiaip neplanavau su juo leisti savo rytinio laiko, nors mėgstu patkrinti naujus video, vietoj naujienų pasaulyje, kartais išmeta kokios įdomesnės TEDx kalbos reklamą ir aš paspaudžiu, nes esu silpna prieš tokius dalykus.

Priešais save turiu pasidėjusi balandžio mėnesio "Nemuno" numerį. Bet jam skaityti man reikia ramios būsenos, kada nesu tokia scatterbrained.

Kalbant apie upes, jeigu jau taip dažnai jų motyvas atsiranda pas mane, man yra didelis slėpinys, kur prasideda ir kur baigiasi upės? Galvoju apie mylimą Nemuną. Ar upės tiesiog visada įsilieja į kažkokį kitą vandens darinį? Santakoje Nemunas susilieja su Nerimi ir sudaro "vandenmaišą". Toji vieta turi savos magijos, tik aš nemėgstu ten dažnai vaikščioti, kadangi man ten per daug žmonių būna. Jeigu jų nebūtų ir iš vienos psuės nesigirdėtų gatvės garsų, tai būtų puiki vieta meditacijai. Bet juk yra ir Nemuno sala, tiesa, ten irgi šiltuoju metų laiku prisiveisia žmonių.

Aš gyvenu pakankamai vienišą gyvenimą. Bet tada pagalvoji, kad nieko per daug nedarei, jog jis būtų kitoks, tad skųstis dėl to negali. Kai nustojau save laikyti auka dėl visokių negandų, viskas taip žymiai palengvėjo...

Šiuo metu gyvenu su Camel albumu "I Can See Your House from Here". Kažkada įvertinau jį 7, bet dabar galvoju, jis turi tiek daug savo vidutiniokiško žavesio, kad yra vertas daugiau dėmesio. Taigi tą dėmesį ir skiriu.

Myliu šitą dainą nuo pirmos perklausos. Su kiekviena perklausa tik dar didesnė simpatija auga. Veikia labai transcendentiškai, smegenis arba užblokuoja, arba nuneša į visišką ramybės, numb būseną. Įsivaizduoju, kad lygiai taip pat turėtų veikti pojūčius slopinantys vaistai. Apskritai Radiohead - A Moon Shaped Pool mano yra neįvertintas, neišklausytas darbas. Taigi palauk, Radijogalvi, tavo eilė pasireikšti mano garso takelyje vėl ateina.

 
 2018 m. gegužės 15 d.

 2018 m. gruodžio 12 d.
 2018 m. lapkričio 7 d.
 2018 m. lapkričio 1 d.

Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
4Blackberry
2018 m. gegužės 15 d. 16:42:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nelabai... bet galvoje turiu kitokių galimų variantų.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Konditerijus
2018 m. gegužės 15 d. 09:25:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Patinka Luknė vardas, pagalvojau, gal norėsi savo dukrą taip pavadinti


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Alex C Alex C
7,4

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1265
  Iš viso užsiregistravę: 73360
  Naujausias narys: ozmrosalin
  Šiandien apsilankė: 124040