Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pigi filosofija

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

22:23. Palyginimai/neužbaigtumas.

Palyginimai mus daro arba laimingais, arba priešingais. Ypač,  jei tai dabartis/praeitis. Kartais pažvelgus atgal ir suvoki, kad dabartis daug geresnė arba priešingai. Ir niekada niekas, regis, neįtiks tau pačiam.

Šiemet nebuvo žiemos. Palygini. Supranti, kad tau to trūko. Kažkoks neužbaigtumas.Kažkada buvo ilga ir palyginus šalta žiemai. Supratai, kad vasara tau buvo arčiau širdies.Kažkada skubėjai baigti mokslus. Dabar galvoji, o kur nubėgai? O koks tavo siekis dabar?Ir supranti, jog geriau savo ateities planuose/svajonėse turėti- ..- ...- ......- ............- ......................- ............................................negu- ...- ...Laimė yra neužbaigtumas. Neužbaigti namai. Neužbaigta meilė. Dar ne tuščias kavos puodelis. Neįpusėjusi kelionė. Neįpusėjusi daina. Neužbaigtas pokalbis. Bet pabundi ryte, niurzgėdama ant savęs, nerandi motyvacijos atsikelti kaskart suskambus žadintuvui, ir turi iš naujo mokintis tą  pačią laimės neužbaigtume taisyklę. Bet,  jei kartą suprasi tai.... ar tai netaps užbaigtumu? Galbūt paskutinėmis dienomis tiek niurzgu ant viso pasaulio, nes mano ateities planų krepšelis tuščias, o bet kokia pradėta veikla nutrūksta greit be ypatingo susidomėjimo. Bet juk tai toks pat nepilnumas, neužbaigtumas, netobulumas.

 
 2020 m. kovo 30 d.

 gedged / 
 2017 m. kovo 23 d.
 gedged / Kva.
 2015 m. rugsėjo 29 d.

Komentarai (5)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
4Blackberry
2020 m. balandžio 3 d. 12:35:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na kaip... Manau, kad žmogus anksčiau ar vėliau nori nustoti ieškoti tų tiesų, nes visi pavargsta nuo ieškojimų, ateina tas ramybės metas. Arba žmogus daro pertraukas, paieško, nustoja, tada vėl pradeda ieškoti, mat kažkas nebetikti pradeda. Taip ir sukasi žmogus tame gyvenimo rate, kaip žiurkė {#} {#}


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
gedged
2020 m. balandžio 1 d. 08:47:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bet susiejant viską ar norėtusi žinoti atsakymus į didžiuosius gyvenimo klausimus, ar visgi, būtent tas ieškojimas yra geriausia to dalis? {#}


Atsakyti
gedged
2020 m. balandžio 1 d. 08:43:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O man kažkaip atvirkščiai gaunasi: visada galvoju, kad pasiekus tam tikrus tikslus, atlikus užsibrėžtus darbus pajausiu tą laimę, euforiją, tačiau atsiranda tuštuma. Ir gerai, jei po tų planų seka kiti planai, bet jei jų nėra, tai man asmeniškai, atrodo, kad būtent tas siekimas ir yra įdomiausias procesas, labiausiai nešanti laimę, nes tai yra tobulėjimo procesas. Aišku, aš čia labai abstrakčiai viską apibūdinu. {#} Bet man tai galioja ir konkrečiais atvejais, išskyrus tuos darbus ar planus, kurie man neneša džiaugsmo,  ir noris greičiau pribaigt, kad jie dingtų.


Atsakyti
4Blackberry
2020 m. kovo 31 d. 12:08:33 2020-03-31 12:12:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš šiek tiek perfrazuočiau... Laimė yra savo netobulo komforto susikūrimas. Prasmė gal kiek skiriasi, bet esmė yra daugiau mažiau panaši. Netobulumas yra neužbaigtumo sinonimas. Žmonės ieško to, kas jiems yra pažįstama, artima, su kuo jie gali derėti savo vidinėmis nekeičiamomis, nusistovėjusiomis savybėmis. Žmonės yra įpročio padarai, kaip kažkur girdėjau, jie mėgsta aiškius ir suprantamus jiems dalykus, kai viskas yra nuspėjama ir kontroliuojama. Savęs pažinime taip pat nėra užbaigtumo, nes mes keičiamės, tad kai esame šiek tiek pasiklydę savo gyvenimo kelyje, tai yra visiškai suprantama ir natūralu, tačiau esmė kame, esmė yra nesustoti savęs pažinti... Kažkada sugebėsime iš daugybės kelių pasirinkti tą vieną, ir nusistovėti. Bet iki tol galima nesukti sau galvos ir mėgautis kelione, atidavus savo gyvenimą likimui į rankas. Nes likimas niekada nenuves mūsų ten, kur neturėtume būti. O kai galėsime praėjus kažkiek laiko pasižiūrėti į savo gyvenimą iš šalies ir viską įvertinti atsinaujinusiu, patobulėjusiu protu, tada mes ir žinosime atsakymus į didžiuosius gyvenimo klausimus. 


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
einaras13
2020 m. kovo 30 d. 22:17:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O aš kaip tik jaučiu euforiją užbaigtume. Bet mano gyvenime užbaigtumas siejasi konkrečiai su atliktais darbais, o ne taip abstrakčiai, kaip tavo pamąstymuose. Bet pastaruoju metu vis stokoju laiko / energijos / motyvacijos kažką taip paimt ir pribaigt. Kartais dėl neužsibaigiančių dalykų apkrovos aplink mane net norisi refresh'inti savo gyvenimą, bet nėra tokios knopkės gyvenimo valdymo pulte... Žodžiai, šiai dienai laimė ir neužbaigtumas man yra ganėtinai priešingos sąvokos. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Soulfly Soulfly
6,6

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 257
  Iš viso užsiregistravę: 73326
  Naujausias narys: kuqewan02
  Šiandien apsilankė: 82788