Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Elektroninė, šokių muzika
Išleidimo data: 2023 m. rugsėjo 8 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
sanitex2
2023 m. spalio 10 d. 10:14:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

7/10


____________________
Under The Iron Sea
Atsakyti
einaras13
2023 m. rugsėjo 30 d. 20:22:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Neblogas albumas, bet ar prilygsta ankstesniam albumui No Geography? Toli gražu. No Geography buvo kvintescencinis šios grupės darbas ir tokią aukštą kartelę pasiekti dar kartą tikrai didelis iššūkis. For That Beautiful Feeling savo atmosfera skiriasi nuo No Geography. Jei No Geography fokusas buvo į ritmą ir groove'ą, tai For That Beautiful Feeling daug pasteliškesnio kolorito, svajingesnis, atmosferiškesnis. Labai gerbiu gerai padarytus atmosferinius albumus, tačiau čia dėl tam tikrų sprendimų mano dėmesys nėra išlaikomas. Gal netgi klaida padaryta dainų tvarkoje – pirmos trys kompozicijos dar žada kažką panašaus į No Geography skambesį, tačiau tik ties Goodbye albumas pradeda transformuotis į daug atmosferiškesnę kelionę. Ir dėl to mano favoritai ir pasilieka albumo pradžioje, ypač daina Live Again. Be konkurencijos įdomiausia, ryškiausiai skambanti kompozicija albume.

Goodbye yra lūžio taškas. Nors ir No Reason man skambėjo kaip mažiau įtikinama bet kokio singlo iš No Geography versija, tačiau Goodbye produkcija yra kažkas keisto. Iš niekur atsirandantys ausį rėžiantys, per garsus industriniai sintezatoriai ne tik kad kartoja tą patį melodinį motyvą gan ilgą laiko periodą, bet jie tiesiog sunkiai klausomi. Pirmą kartą šio albumo klausiau snūduriuodamas lėktuve. Tai nuo slėgio pokyčių jautrioms ausims ir apdujusioms smegenims Goodbye taip nepatiko, kad tiesiog perjungiau kitą kompoziciją. 

Fountains blanki daina. Magic Wand, atrodytų, prasideda su ketinimu vėl įvesti vakarėlį šitame albume, ką jau padarė Live Again, tačiau visumoje daina patampa tiesiog tamsoku noktiurnu. Labiau viltis pateisina The Weight, kurią laikyčiau antra mėgstamiausia kompozicija albume. Tačiau vėlgi, ji man sudaro tik prastesnės dainos MAH versijos įspūdį. Na ir po The Weight albume neradau nieko įdomaus. Kolaboracija su Beck blankoka, Feels Like I'm Dreaming yra tiesiog per ilga kompozicija, nerandanti savo struktūros. For That Beautiful Feeling – labai monotoniškas closer'is. Melodiškai labiau įtraukė nebent The Darkness That You Fear, bet vėlgi, aranžuotės klausimu man pritrūko įdomesnių sprendimų.

Pradedu galvoti, kad tas pasteliškumas ir atmosferiškumas galima yra netyčinis, o tiesiog nulemtas gerokai kuklesnių sprendimų aranžuotėje, lyginant su No Geography albumu. No Geography vertinau 9-etu su pliusu. Šis albumas vertas mažiausiai vienu balu mažiau. Yra geros medžiagos, tik jos išvystymas reikšmingai žemiau idealios kartelės. Todėl 8-etas.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 394
  Iš viso užsiregistravę: 73362
  Naujausias narys: go88apktop
  Šiandien apsilankė: 437863