Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Elektroninė, šokių muzika
Išleidimo data: 2023 m. vasario 17 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!



Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2023 m. balandžio 18 d. 21:53:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mane gerai nuteikiantis elektroninės muzikos darbas. Orbital visuomet prašmėžuodavo pro mano ausį kažkokia forma, bet niekada nebuvau tiek įtrauktas, kad perklausyčiau visą albumą. Čia reikalingą spyrį į užpakalį atliko daina Are You Alive? Ir džiaugiuos, kad tas spyris įvyko, nes čia yra gero turinio. Taip pat svarbu, kad šis albumas turi gana platų muzikos spektrą: nors fokusas yra ant duetui įprastų techno / trance stilių, bet albume yra labai geras kiekis dinamikos tarp melodingumo ir aršesnio, groove'iškesnio skambesio. Melodingesnio skambesio žvaigždė albume yra jau minėtoji Are You Alive? – labai gera melodija, kuri savyje turi truputį nostalgijos, 90-ųjų reminiscencijos, bet aranžuotė moderni, šviežia, o viršų ima švelnus bei įtaigus Penelope Isles vokalas. Stipresnio skambesio gerieji pavyzdžiai: You Are The Frequency, kurios aranžuotėje yra daug žavaus konflikto, kur ant iškreiptos, aršios sintezo linijos užlipa daug švelnesnė sintezo linija arba pianino linija, jau nekalbant apie papildomus vokalo ir ritmo prieskonius. Taip pat Dirty Rat, kurioje yra labai tinkamas rūgšties kiekis, primenantis The Chemical Brothers geriausias dainas, o Jason Williamson (iš Sleaford Mods) beveik dirbtinai nemelodingas balso tembras net sukelia asociacijas su Die Antwoord. 

Deja, šitas įvardytas gėris nebūtinai atsikartoja kitose kompozicijose. Kai kurios kompozicijos turi arba gana pigokai skambančius melodinius motyvus (kaip The New Abnormal), arba pristinga vientisumo bei kulminacijos. Requiem For The Pre-Apocalypse turi tik daugiau ar mažiau vieningą ritmą, bet melodijos prasme kompozicija sudaryta iš kelių nelabai susijusių sekcijų, dėl ko praranda įtaigumą. Home – labai statiška daina, be rimtesnės evoliucijos. O kai kur chaoso per daug: What A Surprise man tinka kaip to pavyzdys. Panašiai ir su Moon Princess. 

Kadangi šiokių tokių (nebūtinai esminių) priekabių turiu daugiau nei pusei albumo dainų, tai nerašysiu aukšto balo. Apsiribosiu stipriu 8-etu, bet elektroninės muzikos pasaulyje man tai kol kas tarp įdomiausių pastarųjų metų įrašų. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 482
  Iš viso užsiregistravę: 73363
  Naujausias narys: skleauqmsi
  Šiandien apsilankė: 336477