elenioooke rašė: kazkaip absurdiskai skamba: tekstai paimti is interneto ir jie pasirode buve klaidingi. Kuriu galu atlikejui reikia internete ieskot savo paties dainu zodziu?
Jo, taip sėdi pats sau Beck'as ir komplektuojas albumo viršelį, bukletėlį, nes o kas jam čia.
Paskui pasiima markerį, nupiešia viršelio paveiksliuką.
Paieško dainų žodžių internete.
Ir tik spausdina, tik spausdina...
Viską savom rankelėm.
kazkaip absurdiskai skamba: tekstai paimti is interneto ir jie pasirode buve klaidingi. Kuriu galu atlikejui reikia internete ieskot savo paties dainu zodziu?
Cia is manes juokiasi, kad yra begedziai, gobsus, pasaipunai, dviveidziai veidmainiai, ignorantiskai diskriminogeniniai, bet labiausiai is manes juokiasi kad yra nedraugiski. O as tave tik perdanti traukioju Sahja
2008 m. vasario 6 d. 13:28:04
2008 m. vasario 5 d. 19:39:44
kazkaip absurdiskai skamba: tekstai paimti is interneto ir jie pasirode buve klaidingi. Kuriu galu atlikejui reikia internete ieskot savo paties dainu zodziu?
Jo, taip sėdi pats sau Beck'as ir komplektuojas albumo viršelį, bukletėlį, nes o kas jam čia.
Paskui pasiima markerį, nupiešia viršelio paveiksliuką.
Paieško dainų žodžių internete.
Ir tik spausdina, tik spausdina...
Viską savom rankelėm.
2008 m. vasario 4 d. 18:12:49