Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Metallica Lietuvoje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
pain
2010 m. birželio 13 d. 20:38:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
nelabai ir galima lyginti Metallica ir lp...

Atsakyti
Prophet
2010 m. balandžio 30 d. 21:31:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Alvydas1 rašė:
Dėkui Propeth ir eqliux už koncerto išsamų aprašymą, Juodai pavydžiu visiems dalyvavusiems, nes iš aprašymo matos, kad Metallica nepasišiukšlino. Bijojau, kad gali būt arogantiški ir ignoruoti publiką, kaip bene buvo per Linkin Park koncertą.

Buvau ir tame Linkin Park koncerte. Aišku du skirtingos kokybės pasirodymai, bet Metallica su publika žyyyymiai šilčiau bendravo

____________________
http://www.last.fm/user/prophetas
Atsakyti
Alvydas1
2010 m. balandžio 30 d. 21:20:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Dėkui Propeth ir eqliux už koncerto išsamų aprašymą, Juodai pavydžiu visiems dalyvavusiems, nes iš aprašymo matos, kad Metallica nepasišiukšlino. Bijojau, kad gali būt arogantiški ir ignoruoti publiką, kaip bene buvo per Linkin Park koncertą.

____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Prophet
2010 m. balandžio 22 d. 19:33:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Hmm žiuriu savo bloge smarkiai prašoviau su set listu. Hmm anyway jei kas nematė mano įspūdžiai iš II koncerto :

Buvau antrajame koncerte. Į Siemens atvykau anksti ( apie 19.30h) su draugu ir broliu. Kadangi scena buvo salės viduryje, tai į "front row" patekti nebuvo sunku. Atsistojome labai prie įėjimo į sceną, todėl visos grupės privalėjo praeiti pro mūsų vieta, todėl su visais atlikėjais pasisveikinau. Buvo įdomu iš labai arti stebėti garso operatorių ir kitu darbininkų darbus. Matėsi vieta kur tarp dainų ilsėdavosi Metallica nariai. Po keliu alaus bokalų ateina pirmoji apšildančioji grupė - prancūzai Gojira.
Labiausiai patiko jų būgnininkas, o grupė irgi paliko nebloga įspūdį, tik nežinau ar įgarsinimas kaltas ar čia toks dainavimo stilius, bet vokalisto nėjo suprasti. Šalia mūsų, kitoje įėjimo į scenos pusėje stovėjo du ilgaplaukiai vaikinukai kurie nusipelnė prancūzų grupės gitaristo susižavėjimo, todėl jis buvo dažnas svečias mūsų scenos pusėje, o išeidamas dar prie jų priėjo ir asmeniškai jiems rankas paspaudė. 30min. pertrauka per kurią pakeičiama aparatūra.
Sekanti apšildanti grupė - Fear Factory. Vyrukai stambūs, bet įspūdį paliko šiek tiek geresnį nei prancūzai, tikriausiai, todėl, jog žymiai aiškiau girdėjosi vokalisto žodžiai ( kurie beje vietomis buvo gana kvailoki ir paprasti). Jiems pabaigus sparčiai ėmė rinktis žmonės, tačiau mūsų pusėje jų buvo mažokai.
Kelios minutės po dešimtos šviesos prigesta, pasigirsta ta pati melodija kurią kaip supratau groja kiekviena kart prieš scenoje pasirodant Metallica. Žmonės iškart atgyja ir arenoje kyla smarkus triukšmas. Grupės nariams įbėgant spėjau sumušti rankomis su visais išskyrus K.Hammet . Songlistu likau daugmaž patenkintas nors visos dainos iš naujojo albumo kurios buvo sugrotos, buvo ir pačios prasčiausios iš to albumo. Ačiu dievui nebuvo dainų iš jų heavy rock periodo. Šiek tiek tikėjausi išgirsti savo mėgstamiausias : Traped Under Ice, Fight Fire With Fire, Escape - deja.... Visų dainų neprisiminsiu ( jų atlikimo tvarkos irgi), bet kiek prisimenu parašysiu. Pradžioje skamba dainos iš naujausio albumo - The End of The Line ir Cyanide. Vėliau skambėjo šiek tiek nustebinęs Harvester of Sorrow ir Sad But True. Vėliau gavom ir Creeping Death ( YEEESSS !!), The Day that Never Comes, Apocalypse, One, Enter Sandman, Nothing Else Matters, Master Of Puppets, Ride The Lightning. bisui dalį Suicide And Redemtion, kažkurios dainos koverį, Motorbreath ( YEEEESSS !!!!) Galiausiai ant galo dar užgroję finalinę Seek And Destroy grupė pradėjo mėtyti mediatorius ( brauktukus) kurių viena gerb. autorius sugavo, spardyti juodus balionus su užrašu Metallica, kurie koncerto pabaigoje nukrito iš arenos viršaus ir padėkoje mums nulipo nuo scenos. J.Hettfield gerb. autoriui dar asmeniškai ir ranka paspaudė, nes nebusiu kuklus, iš savo arenos pusės tikriausiai labiausiai išsiskyriau ir už pastangas buvau apdovanotas asmeniniu rankos paspaudimu.
Apšvietimas ir lazeriai buvo puikiai sustyguoti ir pagyvino reginį, prieš dainą One iš scenos dar pakilo 3-4m aukščio liepsnos, kurių karštis jautėsi pirmoje eilėje. Per vėlesnes dainas, jos dar kelis kartus "iššovė". Nors scena buvo viduryje, bet būgnininko pakyla sukosi, aplink scena buvo išdėliota daug mikrofonų, o grupės nariai sumaniai keitė vietas, todėl nė viena arenos pusė nebuvo nuskriausta dėmesio atžvilgiu. Įgarsinimas buvo šiaip sau, bet garso tikrai užteko, nes ausys tik kita diena "atšoko". Virš scenos palubėse kabaojo milžiniškų karstų formos dekoracijos, kurios kocnerto metu judėjo ir visaip kitaip vartėsi. Tikrai smagiai išsikroviau, daug šokinėjimo, head - banginimo, nors moliai apsauginiai ir neleido crowd - surfingo. Po koncerto skaudėjo beveik viską aukščiau pilvo : plaučius, pečius, stuburą, kaklą ( ypač). Gerklė užkimusi, balsas prarėktas. Dar dabar rašant šitą tekstą ( sekančios dienos, maždaug 17h) nesu pilnai atsigavęs. Po pirmojo biso, net negalvojau prašyti antrojo, nes jau tada mirkau prakaite ( ir ne aš vienas), bet kai užgrojo Seek And Destroy ( kurios priedainius labai gražiai Hetffieldas leido sudainuoti miniai) dar sugebėjau kelias minutes iššokinėti. Susidarė toks įspūdis, jog ir grupei buvo smagu, nes visa vakarą labai šiltai bendravo su publika ( daugiausia Hettfieldas) ir pagalvojo, jog kai kitą kartą užvažiuos į Lietuvą, reikėtų surengti 3 koncertus. Beje pasakė, jog kito jų apsilankymo nereikės ilgai laukti . Jeigu bus tikrai važiuosiu, nes taip smagiai pasibūti jau senai neteko. Koncertas tikrai buvo puikus, vertas kiekvieno sumokėto lito. Ir išsipildė mano svajonė išgirsti Hettfielda dainuojant žodžius :
We are scanning the scene
in the Vilnius tonight
We're looking for you
to start up a fight !!!
P.S. Atsiprašau už galimas gramatines, stilistines klaidas, nes kaip jau minėjau tekstą rašiau vis dar pavargęs ir šiek tiek skubėdamas.

____________________
http://www.last.fm/user/prophetas
Atsakyti
eqliux
2010 m. balandžio 22 d. 18:14:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Pamaniau, kad, praėjus abiems koncertams, pats laikas vėl iškelt viršun šią temą!
Kas buvot? Kurią dieną? Kokie įspūdžiai? Kur stovėjot? Kas patiko? Kas nuvylė? Kas pagavo mediatorius? Viską pasakokit!

Pati buvau 20 dieną, prie pat tvorelės prasibraut nepavyko, bet tačiau buvau pakankamai arti. Kadangi esu maža lengva mergaitė, pusę laiko nuoširdžiai nekenčiau visų, kurie už mane aukštesni, t.y., visų)) bet užtat buvau baisiai laiminga ir kaip įmanydama taškiausi ir šokinėjau su į šalis atstatytom alkūnėm:}}} Koncertas buvo FANTASTIŠKAS, įspūdžiai liko neišdildomi, ir, nors jau praėjo dvi dienos, nugarą ir kaklą dar šiek tiek skauda
Labai gaila Gojiros fanų. Garsas per juos, grojusius pačioj pradžioj, buvo tragiškas, nėjo suprast, ką vokalistas dainuoja ir išvis padoriai girdėjosi tik bosas. Ką padarysi. Užtat garsas vėliau kiek pasitaisė ir Fear Factory pasirodė išties puikiai! Išties užvedantis, energingas pasirodymas, uhh. O tada prasidėjo Didysis Laukimas... kuris, žinia, nežmoniškai užsitęsė - o kam patinka stovėti, nervintis ir laukti? Bet laukti buvo VERTA!!!
Metallicos pasirodymas prasidėjo gabalais iš Death Magnetic, tuo metu visi žiūrovai ėmė taip spaustis, kad apie kokį nors tūsinimąsi nebuvo nė kalbos - net ranką iškėlus paskui nerasdavai vietos, kaip ją nuleisti laimei, vėliau spūstis kiek atlėgo ir buvo galima imti šėlti!
Esu labai patenkinta setlistu, sugrojo praktiškai kone viską, ko labiausiai norėjau Aišku, čia jau baisiai individualus dalykas, kiekvieno mėgstamiausiosios dainos labai skiriasi... bet, kaip ten bebūtų, Fade To Black skambėjo be proto nuostabiai! O koncerto pabaiga išvis ištaškė ir nunešė stogus toli toli - One, Master Of Puppets, Fight Fire With Fire, Nothing Else Matters, Enter Sandman, Am I Evil, Battery, Seek & Destroy, AAAAAAAAAAA!!!
Baisiausia, kad per Seek & Destroy beveik nebebuvo likę jėgų bet mes atsilaikėm!

Besidomintiems:
pirmos dienos setlistas: https://www.setlist.fm/setlist/me...a-7bd 4fa70.html
antros dienos setlistas: https://www.setlist.fm/setlist/me...a-1bd 4f520.html

____________________
when you've measured out your life with coffee spoons, take bottles.
Atsakyti
be_inis
2010 m. kovo 8 d. 20:23:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Metallica apsildys Gojira !
As vien del ju eiciau. Nesveikas apsildomasis aktas, kuris pilnai istaskytu ir bunant headlineriu.

Atsakyti
Rockmerge
2009 m. gruodžio 28 d. 23:34:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
montimer rašė:
Rockmerge rašė:
warhammer rašė:
Dar vienas dalykas, mažinantis apsimokėjimą varyt MEtallicos koncą yra, kad 70 % gabalų bus iš jų naujo albumų (kažkur setlistą mačiau), bo tai naujo albumo turas.

Man Death Magnetic irgi nelabai (švelniai tariant). Bet kiti 30 %.....Koks skirtumas - aš varau, man Metallica - mano religija, ir aš bilietą laikau užrakinęs devyniom spynom

Netikėk tu juo, 70% - tiek daug tikrai nebus, kokios 3, daugiausiai 4 dainos iš DM.

Ir netikiu tuo karo plaktuku štapikams kalti, internete turo setlistai daugmaž panašūs, superiniai, be to, negali būti nė kalbos, kad neisiu iš proto ir nuo tų 3 dainų, kurios nepatinka - nieko nuostabaus nebus jei iš euforijos klumpes užversiu (būtų ideali mirtis)

____________________
skausmas taip pat reikalingas
Atsakyti
montimer
2009 m. gruodžio 27 d. 18:37:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Rockmerge rašė:
warhammer rašė:
Dar vienas dalykas, mažinantis apsimokėjimą varyt MEtallicos koncą yra, kad 70 % gabalų bus iš jų naujo albumų (kažkur setlistą mačiau), bo tai naujo albumo turas.

Man Death Magnetic irgi nelabai (švelniai tariant). Bet kiti 30 %.....Koks skirtumas - aš varau, man Metallica - mano religija, ir aš bilietą laikau užrakinęs devyniom spynom

Netikėk tu juo, 70% - tiek daug tikrai nebus, kokios 3, daugiausiai 4 dainos iš DM.

Atsakyti
Rockmerge
2009 m. gruodžio 27 d. 15:41:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
warhammer rašė:
Dar vienas dalykas, mažinantis apsimokėjimą varyt MEtallicos koncą yra, kad 70 % gabalų bus iš jų naujo albumų (kažkur setlistą mačiau), bo tai naujo albumo turas.

Man Death Magnetic irgi nelabai (švelniai tariant). Bet kiti 30 %.....Koks skirtumas - aš varau, man Metallica - mano religija, ir aš bilietą laikau užrakinęs devyniom spynom

____________________
skausmas taip pat reikalingas
Atsakyti
Prophet
2009 m. gruodžio 26 d. 16:39:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Ai tiesa pamiršau pasigirti turiu bilietus į 04.21d. koncertą.

____________________
http://www.last.fm/user/prophetas
Atsakyti
NeMoLP
2009 m. gruodžio 26 d. 16:05:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Tikrai gera grupė Eičiau į koncertą jei galėčiau... Prophet >> Pritariu

____________________
Never stop 'till you win!
Atsakyti
Prophet
2009 m. gruodžio 26 d. 15:59:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
dzeineta139 rašė:
as nesakau, kad tokio hotel - ROCK, tiesiog man patinka ju dainos

Tai būk geras, jei pats klausai šūdinos muzikos, geresnės muzikos nekritikuok, nes kvailai atrodai.

____________________
http://www.last.fm/user/prophetas
Atsakyti
dzeineta139
2009 m. gruodžio 26 d. 11:03:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
as nesakau, kad tokio hotel - ROCK, tiesiog man patinka ju dainos

Atsakyti
Teras
2009 m. gruodžio 26 d. 01:49:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
dzeineta139 rašė:
Manau, jei vien popso visą gyvenimą klausysi, tai ir nesuprasi.

montimer, as tau galiu pasakyti tik tai, kad tu isvis nezinai, kokia muzika klausau.. tj kad gali nekomentuoti.....

Tai kad pati popso klausai. O jei manai kad Tokio Hotel cia yra kietas rock tai klysti


____________________
Still waiting for Led Zeppelin world tour :D
Atsakyti
LoseControl
2009 m. gruodžio 26 d. 00:27:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
dzeineta139 rašė:
Manau, jei vien popso visą gyvenimą klausysi, tai ir nesuprasi.

montimer, as tau galiu pasakyti tik tai, kad tu isvis nezinai, kokia muzika klausau.. tj kad gali nekomentuoti.....

Šiaip žino, nes užtektinai info yra tavo profily, ir šiaip gali.

O Dievo pagalbos tau tikrai reikia - žiūrint iš postų ir profilio

Atsakyti
dzeineta139
2009 m. gruodžio 25 d. 22:55:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Manau, jei vien popso visą gyvenimą klausysi, tai ir nesuprasi.

montimer, as tau galiu pasakyti tik tai, kad tu isvis nezinai, kokia muzika klausau.. tj kad gali nekomentuoti.....

Atsakyti
montimer
2009 m. gruodžio 25 d. 22:45:03
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
dzeineta139 rašė:
dieve padek,... tik jau ne metallica.... duodu 100% kad ne uz ka neiciau... o dieve, kaip imanoma klausytis tokios muzikos...

Kam to dievo pagalbos. Overreactini.

dzeineta139 rašė:
o dieve, kaip imanoma klausytis tokios muzikos...

Manau, jei vien popso visą gyvenimą klausysi, tai ir nesuprasi.

Atsakyti
dzeineta139
2009 m. gruodžio 25 d. 22:17:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
dieve padek,... tik jau ne metallica.... duodu 100% kad ne uz ka neiciau... o dieve, kaip imanoma klausytis tokios muzikos...

Atsakyti
Stripped
2009 m. gruodžio 6 d. 16:51:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
TaPatiOlivija rašė:
100% neisiu

Eik akustinės yvos paklausyt - ten tikrai tau patiks...

____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
TaPatiOlivija
2009 m. gruodžio 6 d. 13:35:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
100% neisiu

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Adios Adios
8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:28 - Rutonė
Su INXS ir Disappear man jau panašu į trolinimą. Ne idėjų trūkumą.
20:52 - saliakelio
Mendelsono valsai vasara skamba
20:50 - saliakelio
nu ar apsizenijot ar dar ne ta muzika sventems vis groja
20:26 - einaras13
Nebent yra kitų 10cc apologetų, kurie nori Silentist'ui daugiau įžvalgų pasiūlyti vietoj manęs
20:25 - einaras13
Silentist, viskas su laiku. Mėgstu 10cc, dažnai jų klausau, bet stengiuosi nepadauginti su mažaverčiais komentarais. Kai turiu kažkokią vertingą mintį apie klausomą dainą, tada jau nepagailiu savo laiko ir rašteliu komentarą.
20:23 - einaras13
Rūta, taip, nemokamas Spotify turi fiksuotą maišymo režimą, neįmanoma klausytis dainų iš eilės. Todėl nemokamas Spotify yra iš esmės useless dalykas (bent jau man, kuris daug ko klauso albumais ir preferably be reklaminių intarpų)
20:22 - einaras13
malia, INXS - Disappear ketvirtą dieną iš eilės? Gera daina, bet negi taip nėra idėjų kažką kitokio pasiūlyti? Tikrai atsibosta ir nuvilia tokie siūlymai
21:05 - Silentist
Idekit daugiau 10cc izvalgu. Ypac trys pirmi albumai domina ir ju dabar klausau
16:27 - Rutonė
Einarui. Spotify, kiek pamenu, neleidžia paprastam vartotojui klausytis VISO albumo. Nepamenu, nes senokai moku. Nežinau, ar labai skiriu garso kokybę, bet kad negalėdavau klausytis albumų nemokamoj versijoj, prisimenu labai gerai.
06:35 - Arunazz
ekspertai.eu yra per humoro prizme pateikta viskas su sarkazmu....
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 333
  Iš viso užsiregistravę: 73377
  Naujausias narys: qerbnhoerr
  Šiandien apsilankė: 24375