Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Lifesigns


Muzika


Veiklos pradžia: 2008
Valstybė: Didžioji Britanija
Pagrindinis stilius: Roko muzika


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Progressive rock

Pridėti prie mėgstamiausių Neo progressive rock

Pridėti prie mėgstamiausių Pop rock




Informacija

 

Lifesigns“ — britų progresyviojo roko grupė, kurią subūrė klavišininkas ir vokalistas John'as Young'as 2008 metais. 2010 metais į grupę buvo pakviestas ilgametis draugas bosistas Nick'as Beggs'as ir būgnininkas Martin'as „Frosty“ Beedle'as. Grupė dirbo ilgiau nei dvejus metus, kol paruošė debiutinį albumą, pavadintą taip pat, kaip ir grupė. Įrašyme taip pat dalyvavo ir Steve'as Hackett'as („Genesis“ gitaristas), Jakko Jakszyk'as („King Crimson“ vokalistas), Thijs van Leer'as („Focus“ lyderis) ir Robin'as Boult'as. Debiutinis albumas „Lifesigns“ išleistas 2013 metų sausį.

Po debiutinio albumo išleidimo Nick'ą Beggs'ą pakeitė kitas bosistas Jon Poole, taip pat prisijungė gitaristas Niko Tsonev, kuris jau yra grojęs Steven Wilson grupėje. 

2017 metais buvo išleistas antrasis studijinis albumas „Cardington“, kurio išleidimui pinigus suaukojo gerbėjai per interneto platformą. Albume pasirodė ir kviestiniai svečiai: Robin Boult, Dave Bainbridge, Menno Gootjes. Galiausiai Dave Bainbridge pakeitė Niko Tsonev prie gitaros ir klavišinių.

2020 metais grupę paliko būgnininkas Frosty. Jį pakeitė Zoltán Csörsz. Grupė per koronaviruso pandemiją nuotoliniu būdu įrašė trečiąjį studijinį albumą „Altitude“, kuris buvo išleistas 2021 m. kovo 8 d. „Altitude“ išleidimo kaštus taip pat padėjo padengti gerbėjų suaukoti pinigai.

Esamas tekstas

„Lifesigns“ — britų progresyviojo roko grupė, kurią subūrė klavišininkas ir vokalistas John'as Young'as 2008 metais. 2010 metais į grupę buvo pakviestas ilgametis draugas bosistas Nick'as Beggs'as ir būgnininkas Martin'as „Frosty“ Beedle'as. Grupė dirbo ilgiau nei dvejus metus, kol paruošė debiutinį albumą, pavadintą taip pat, kaip ir grupė. Įrašyme taip pat dalyvavo ir Steve'as Hackett'as („Genesis“ gitaristas), Jakko Jakszyk'as („King Crimson“ vokalistas), Thijs van Leer'as („Focus“ lyderis) ir Robin'as Boult'as. Debiutinis albumas „Lifesigns“ išleistas 2013 metų sausį.Po debiutinio albumo išleidimo Nick'ą Beggs'ą pakeitė kitas bosistas Jon Poole, taip pat prisijungė gitaristas Niko Tsonev, kuris jau yra grojęs Steven Wilson grupėje. 2017 metais buvo išleistas antrasis studijinis albumas „Cardington“, kurio išleidimui pinigus suaukojo gerbėjai per interneto platformą. Albume pasirodė ir kviestiniai svečiai: Robin Boult, Dave Bainbridge, Menno Gootjes. Galiausiai Dave Bainbridge pakeitė Niko Tsonev prie gitaros ir klavišinių.2020 metais grupę paliko būgnininkas Frosty. Jį pakeitė Zoltán Csörsz. Grupė per koronaviruso pandemiją nuotoliniu būdu įrašė trečiąjį studijinį albumą „Altitude“, kuris buvo išleistas 2021 m. kovo 8 d. „Altitude“ išleidimo kaštus taip pat padėjo padengti gerbėjų suaukoti pinigai.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 844
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 60462