Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

„Lordi“ - roko monstrai iš Suomijos


Klubas „New York“, Vilnius 2010 m. lapkričio 9 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Lordi 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
„Lordi“ - roko monstrai iš Suomijos

Po beveik 4 metų pertraukos į Lietuvą sugrįžta suomių hard’n’heavy grupė „Lordi“! 1996-aisiais susikūrusi komanda garsėja tuo, jog scenoje pasirodo su įspūdingomis kaukėmis ir pirotechnikos šou. Šią monstrų kompaniją sudaro: raudonakis pabaisa, biomechaninis žmogus – vokalistas Mr. Lordi, ateivis iš dar neatrastos planetos – pabaisa-būgnininkas Kita, vaiduoklė-vampyrė – klavišininkė Awa, mumifikuotas Anubio dinastijos valdovas – mumija-gitaristas Amen ir pragaro bulius – bosistas Ox.
 
2006 metais, prieš parduotuvėse pasirodant ketvirtajam „Lordi“ albumui „The Arockalypse“, muzikantai gavo pasiūlymą dalyvauti Suomijos nacionalinėje atrankoje į „Eurovizijos“ konkursą. Grupė išsyk sutiko dalyvauti, nes, anot jų, geresnės reklamos netrukus pasirodysiančiam albumui nebuvo galima ir sugalvoti. Visų nuostabai „Lordi“ laimėjo nacionalinę atranką ir tapo Suomijos atstove „Eurovizijos“ konkurse. Grupė išvyko į Atėnus ir su daina „Hard Rock Hallelujah“ ne tik pateko į finalą, bet ir laimėjo 2006-ųjų „Eurovizijos“ konkursą. Be to, tuomet suomiai tapo grupe, surinkusia daugiausiai taškų per visą šio konkurso istoriją.
 
Bet grupė „Lordi“ nebuvo vienkartinis šou projektas. Jie susikūrė dar 1992 metais. Po poros metų atlikėjai užsidėjo kaukes, be kurių viešai nesirodo iki šiol. Idėja sukūrti “monstrišką” grupę kilo pagrindiniaim vokalistui Mr. Lordi (Tomi Putaansuu). “Norėjau sukūrti kolektyvą, kuriame populiarių siaubo filmų personažai Freddie Kruggeris („Košmarai Guobų gatvėje“), Michaelis Myersas („Halloween“) ir Jasonas („Penktadienis, 13 diena“) mestų lauk savo žmogžudysčių įrankius, paimtų porą alaus ir muzikinius instrumentus bei padarytų šou” – taip apie grupės gimimą pasakojo jos lyderis ir įkūrėjas Mr. Lordi.
 
Šiame 2010 metų Europos ture atlikėjai ne tik atliks populiariausius savo hitus, bet ir pristatys visiškai naują grupės albumą jiems būdingu ironiškai-monstrišku pavadinimu „Vaikučiai pusryčiams“ („Babez for Breakfast“), kurio oficiali išleidimo data ir pasirodymas parduotyvių lentynose numatytas š.m. rugsėjo 15 d.
 
Grupės „Lordi“ koncertas – tai vienas iš nedaugelio roko muzikos pasirodymų, kurį galima apibūdinti terminu „renginys visai šeimai“. Jame geros hard‘n‘heavy muzikos dozę gaus tėveliai, o vaikai be to dar ir pasigrožės išties įspūdingais ir su kiekvienais metais naujų technologijų vis tobulinamais atlikėjų-monstrų kostiumais.
 
Prisijunk prie „Tiketos” klubo ir sulauk neįtikėtinų pasiūlymų! Į šį renginį bilietus gali įsigyti patogiausiu būdu – „Tiketos” kasose arba e. bilietus internetu.
 
Dėl pardavimų grupėms susisiekite su „Tiketos“ tiesioginių pardavimų vadovu Daliumi darbo dienomis nuo 8 iki 19 val. (dalius@tiketa.lt, +370 685 05480).
  
Renginių vietos: klubas „New York“, Kalvarijų g. 85, Vilnius.
Renginių datos: 2010 lapkričio 9 diena, 20:00 val.
Renginio trukmė: 3 val., 1 pertrauka (20 min.).
Durys atidaromos: 30 min. prieš renginį.
  
Bilietų kaina nuo:
 60-100 Lt *(paslaugos mokestis iki +3 Lt/bilietui imtinai; rezervacijos mokestis +5 Lt/bilietui, rezervuojant bilietus internetu ar trumpuoju numeriu ir atsiimant juos kasose). 

Vėliau bilietai brangs!

Nuolaidos (taikomos kasose/internete): 
20 % nuolaida su „Kas vyksta“ kodu perkant 3 ir daugiau bilietų vienu metu. Nuolaida galioja nuo lapkričio 1 d. iki lapkričio 30 d.

 
Vaikai įleidžiami nemokamai:
iki 7 metų amžiaus. 
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE.
Renginio organizatorius 
 
Daugiau informacijos: www.relaxlive.lt


Bilietus galite įsigyti TIKETA kasose arba www.tiketa.lt

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1129
  Iš viso užsiregistravę: 73372
  Naujausias narys: cxovwzvvmn
  Šiandien apsilankė: 3360