Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Sisyphean


Muzika


Veiklos pradžia: 2012
Valstybė: Lietuva
Pagrindinis stilius: Sunkioji muzika


Parinkite labiausiai būdingus stilius:

Pridėti prie mėgstamiausių Black metal
Pridėti prie mėgstamiausių Death metal



Informacija

 

Sisyphean.
Sisyphean. [suru.lt]
Sisyphean“ – black/death metal grupė iš Vilniaus. 

Grupės įkūrėjas K, grįžęs iš emigracijos, pradėjo vystyti idėją vėl groti ir įkurti naują black/thrash metalo projektą, paremtą tuometinėmis idėjomis ir kanonais. Taigi 2012 metų rudenį atsirado pirmas grupės sąstatas su būgnininku V. ir bosistu G. Po įvairių vokalistų pakeitimų į grupę galiausiai atėjo vokalistas L. ir taipogi prie komandos prisijungė antras gitaristas T. (ex-INHERITAGE).

Buvo nuspręsta pradėti veikti po DIVISION pavadinimu. Po pusės metų grupė jau turėjo išleistą savo pirmąjį demo „Fall Of Nations“ . Tai yra 21 minutės black/thrash metalo apysaka apie žmogaus dekadansą iš dviejų perspektyvų. Ateities post – apokalyptiškos vizijos ir praeities barbariškas destruktyvumas. Pirmasis grupės demo buvo mažos užuomazgos kūrybinės vizijos, kuri dar laukia būti atskleista ateityje. Dėl vidinių nesutarimų 2013 vasarą grupę paliko gitaristas T. (INHERITAGE) ir buvo pakeistas nauju gitaristu A. Atnaujintas sąstatas labai paįvairino ir sustiprino grupės kūrybinį procesą.

Po ilgų repeticijų, kūrybos ir savęs ieškojimo 2013 m. gruodį grupė įlindo į vieną iš Muzikos akademijos studijų ruošti naują leidinį. Vasario 22 dieną grupė debiutavo savo pirmajame koncerte „Supuvusioje skylėje“ („Kablyje“) su grupėmis PERDOZATOR, LIVING ALTAR, ZLP GNR. Kovo pirmą dieną grupė išleido savo naują leidinį „Perpetual Cycle Of Absolution“ po Sisyphean pavadinimu.

SISYPHEAN pavadinimas yra iš graikų mito apie Sizifą, kuris labai taikliai atspindi žmonijos moralės absurdą. Per tūkstantmečius žmogus toliau kuria ir bando suprasti savo tikrąją egzistenciją, bet tuo pat metu viską naikina, ką sukuria. Žmogus – būtybė, siekianti tobulybės savo egzistencijoje, taigi savo klaidas maskuoja įvairiais stabais, naujomis moralėmis, dogmomis. Tokiu būdu kartu ir aukština savo griūtį. Žmonija kaip Sizifas, amžinai ridenantis akmenį į kalną. Žmonija ridena savo egzistenciją amžinybės keliu į beprasmybę.

parengta pagal ferrum.lt inf.
Esamas tekstas

Sisyphean. [suru.lt] „Sisyphean“ – black/death metal grupė iš Vilniaus. Grupės įkūrėjas K, grįžęs iš emigracijos, pradėjo vystyti idėją vėl groti ir įkurti naują black/thrash metalo projektą, paremtą tuometinėmis idėjomis ir kanonais. Taigi 2012 metų rudenį atsirado pirmas grupės sąstatas su būgnininku V. ir bosistu G. Po įvairių vokalistų pakeitimų į grupę galiausiai atėjo vokalistas L. ir taipogi prie komandos prisijungė antras gitaristas T. (ex-INHERITAGE). Buvo nuspręsta pradėti veikti po DIVISION pavadinimu. Po pusės metų grupė jau turėjo išleistą savo pirmąjį demo „Fall Of Nations“ . Tai yra 21 minutės black/thrash metalo apysaka apie žmogaus dekadansą iš dviejų perspektyvų. Ateities post – apokalyptiškos vizijos ir praeities barbariškas destruktyvumas. Pirmasis grupės demo buvo mažos užuomazgos kūrybinės vizijos, kuri dar laukia būti atskleista ateityje. Dėl vidinių nesutarimų 2013 vasarą grupę paliko gitaristas T. (INHERITAGE) ir buvo pakeistas nauju gitaristu A. Atnaujintas sąstatas labai paįvairino ir sustiprino grupės kūrybinį procesą. Po ilgų repeticijų, kūrybos ir savęs ieškojimo 2013 m. gruodį grupė įlindo į vieną iš Muzikos akademijos studijų ruošti naują leidinį. Vasario 22 dieną grupė debiutavo savo pirmajame koncerte „Supuvusioje skylėje“ („Kablyje“) su grupėmis PERDOZATOR, LIVING ALTAR, ZLP GNR. Kovo pirmą dieną grupė išleido savo naują leidinį „Perpetual Cycle Of Absolution“ po Sisyphean pavadinimu. SISYPHEAN pavadinimas yra iš graikų mito apie Sizifą, kuris labai taikliai atspindi žmonijos moralės absurdą. Per tūkstantmečius žmogus toliau kuria ir bando suprasti savo tikrąją egzistenciją, bet tuo pat metu viską naikina, ką sukuria. Žmogus – būtybė, siekianti tobulybės savo egzistencijoje, taigi savo klaidas maskuoja įvairiais stabais, naujomis moralėmis, dogmomis. Tokiu būdu kartu ir aukština savo griūtį. Žmonija kaip Sizifas, amžinai ridenantis akmenį į kalną. Žmonija ridena savo egzistenciją amžinybės keliu į beprasmybę.parengta pagal ferrum.lt inf.

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Muzika

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Nuotraukos

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 203
  Iš viso užsiregistravę: 73324
  Naujausias narys: 12betno1
  Šiandien apsilankė: 215945