Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Išprievartauta Lietuva


Tipas: Humoreska
Publikavimo data: 2006m. Vasario 22d. 07:05


Vieną dieną Petras sumanė kažkokiu būdu įamžinti savo vardą Gineso rekordų knygoje, tik dar nebuvo nusprendęs, kurioje srityje jis pasireikš. Ilgai galvojo vaikinas, kol nusprendė: „Imsiu ir per metus išprievartausiu visas Lietuvos moteris ir merginas. Nė vienos nepaliksiu nesuteptos. Tai pripažins mane pasaulis. ”
Jau buvo ankstyvas pavasaris, kai Petras pasiruošė savo žygdarbiui: į venas prisišvirkštė testosterono, išgėrė apie 5000 „Viagros” tablečių bei pasiskaitė tuziną sekso vadovėlių. Kovo mėnesį, kai iš žemės pradėjo lįsti nedrąsūs žibučių žiedeliai, vaikinas pradėjo savo darbą: per dieną išprievartaudavo apie dvidešimt moteriškos lyties atstovių. Be abejo, jau pirmą dieną prisistatė policija, tačiau kai Petras paaiškino, kad siekia pasaulinio masto rekordo, pareigūnai pagarbiai atstodavo nuo jo. Išprievartautos moterys tiesiog paskandino policijos nuovadą skundais, tačiau komisaras ramiai atsakydavo: „Gal daugiau Lietuvoje niekada nepasitaikys progos pasiekti tokį nutrūktgalvišką rekordą. Negalima trukdyti didvyriui. ”
Iš pradžių Petras niekindavo moteris savo gimtuose Raseiniuose, bet kai juose nebeliko nepaliestųjų, būsimasis rekordininkas persikėlė į kitus miestus, kol pasiekė Kauną. Aišku, šįkart policija nebeištvėrė ir uždarė Petrą į areštinę, o šis ten išprievartavo visas policininkes. Pasodintas kalėjiman jis nuplėšė garbę visoms „šaltosios” prižiūrėtojoms. Valstybei neliko nieko kito, kaip tik paleisti egzotiškąjį entuziastą.
Petro procedūra dažniausiai būdavo trumpa: užpuls kokią moterį, pargriaus ant žemės, nuplėš moters sijoną ir garbę. Po to paliks auką gulėti ir ieškos tolimesnio grobio. Iš pradžių vaikinas aktui skirdavo tris minutes, tačiau vėliau, norėdamas greičiau pasiekti rekordą, sutrumpindavo proceso trukmę iki minutės. O kada jis pavalgydavo? Dažniausiai po akto, iškraustęs nuskriaustųjų moterų pirkinių krepšius. Kadangi drabužiai būtų tik pailginę procedūros trukmę, Petras dažniausiai vaikščiodavo pusnuogis, o vėliau, didindamas žygdarbio tempą, ir visai nuogas. Nieko baisaus — artėjo šiltas gegužės mėnuo, o vaikinas jau spėjo „padaryti” visas Kauno, Marijampolės, Klaipėdos, Telšių, Tauragės ir Šiaulių apskričių moteriškes. Kaip jis sugebėdavo taip sparčiai migruoti? Dažniausiai ištuštindavo aukų pinigines ir naudodavosi viešuoju transportu. Aišku, ne vienas pakeleivis stebėjosi keistuoju nudistu, bet nuovokesni išminčiai tardavo: „Tai garsusis Lietuvos rekordininkas”. Be abejo, tie išminčiai buvo vyrai…
Jau birželio mėnesį Lietuvos pasienio postus masiškai pradėjo šturmuoti tūkstančiai dar nekaltų merginų, bet pasieniečiai nė vienos neišleido, motyvuodami tėvynei gresiančiu kūnų nutekėjimu: „Dar atsiras panašus rekordininkas užsienyje ir sumanys mūsų lietuvaitėmis pasinaudoti. Ne, tegul savi „daro“ savas, garbės kitiems neperleisim“. Iki rugpjūčio mėnesio nesuteptųjų nebeliko Alytaus, Utenos ir Panevėžio apskrityse. Beliko tik Vilniaus sritis...
Įdomu, kaip jis galėjo vienodai prievartauti tiek penkiametes, tiek paaugles, tiek moteris, tiek ir visai sukriošusias senutes? O gi paprastai — jis tik siekė kilnaus tikslo, o kilniems norams amžius — ne kliūtis. Aišku, buvo ir nemalonumų — suteptosios laukėsi nesantuokinių vaikų, o valstybė neskubėjo priteisti iš Petro gigantiškų alimentų. Vienas teisininkas pasakė: „Palaukite, kol žmogus pasieks rekordą — tada ir bylinėsimės. Juk vardan Gineso rekordų knygos laiko negaila“. Nuskriaustosioms, aišku, tokia interpretacija nebuvo prie širdies, bet... ką padarysi.
Vėlyvą rudenį Petras šturmavo Vilnių. Ir tuo viskas pasakyta. Jo lyties organo neišvengė nei parlamentarės, nei verslininkės, nei vienuolės, nei gaisrininkės, nei bomžės. Lapkričio pabaigoje Lietuvoje beliko tik viena Petro neišprievartauta moteris — jo motina. Taigi jis sugrįžo į savo gimtus Raseinius, susirado savo mamą, pargriovė ją ant žemės ir jau ketino galutinai pasiekti savo rekordą. Motutė piktai spygtelėjo: „Kvaily neraliuotas, jau devyni mėnesiai praėjo nuo to laiko, kai pradėjai savo Sizifo darbą, ir vakar tavo pirmoji auka pagimdė dukrelę. Po kelių savaičių gims dar daugiau mergaičių. Vis tiek tu nepasieksi rekordo! “ Petras sustingo: tikrai, apie tai jis net nepagalvojo. Štai tau ir žygdarbis! Vaikinas staigiai pabėgo nuo savo mamos, pasislėpė miške. Pusnuogis. Išprievartavęs 99, 99% lietuvaičių. Apsėklinęs milijoną moterų. Užsitraukęs visuomenės nemalonę. Ir... nepasiekęs rekordo, praradęs galimybę įrašyti savo vardą į Gineso rekordų knygą. Visai nusivylęs Petras priėjo mažą upeliuką, šoko į jį ir nusiskandino. Buvo jau žvarbus gruodžio vidurys, tvyrojo rūkas...
Po metų Gineso rekordų knygoje atsirado įrašas: „Lietuvos gyventojas Petras pasiekė naują pasaulinio masto rekordą — suvartojo apie 5000 „Viagros“ tablečių“.
 
 2006m. Vasario 22d. 07:05

 2006 m. spalio 25 d.
  / Taurė
 2006 m. kovo 7 d.
 2006 m. vasario 22 d.

Geriausia kūryba

Naujausia kūryba

Kūryba RSS

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Deep Purple Deep Purple
8,8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 207
  Iš viso užsiregistravę: 73362
  Naujausias narys: go88apktop
  Šiandien apsilankė: 121747