Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Akimirkos tęstinybė


Tipas: Proza
Publikavimo data: 2006m. Sausio 24d. 16:05


- Jausmas toks, lyg dabar štai čia stovėdama tokia poza, turėčiau būt paskendusi mintyse. Žiūrėčiau sau į sniegą ir galvočiau apie praeitį, - pasakė ji susivyniodama į šalį ir prisidegdama cigaretę.
Aš prisėdau ant slenksčio. Pirmą kartą per kelia dienas ji prakalbo. Nebuvo tai atsiprašymas ar kaltinimas, kodėl mes išsiskyrėm. Suprantu, kad jai reikėjo laiko viską apmąstyti ir priimti tinkamiausią sprendimą.
- Bus geriausia, jei aš išsikraustysiu. Vis dėl to, čia tavo butas ir po to, kas tarp mūsų įvyko....tiksliau, po to, kas tarp mūsų nebevyks, tu nebenorėsi manęs matyt. Ir taip jau per ilgai čia esu. Neplanavau, kad viską suprasti man reikės dar trijų dienų! – tarė ji po kiek laiko.
- Aš tikrai neprieštarauju, kad tu čia liktum. Bent jau kol susirasi kur gyvent.
Ir vėl tyla. Norėjau, kad ji kažką sakytų. Galbūt išbartų mane už tai, kad ją palikau tokioje situacijoje, arba pasakytų, kad pasielgiau teisingai, kad esu jos nevertas. Tik deja, ji nesuprato apie ką mąstau. O jei ir suprato, nemanė, kad dar reikia stengtis.
Laikas slinko labai lėtai. Pagaliau nukritus paskutiniams pelenams, nuo jos cigaretės, ji nuėjo krautis daiktų.

Tik dabar suvokiau, kiek mažai aš apie ją žinojau. Geriau pagalvojus, tai turbūt nieko – ką reškia tos kelios suknelės, tualeto reikmenys ir plokštelių kolekcija.
Tokia nežinia mene dar labiau prislėgė. Pasirodo, metus gyvenau su žmogum, apie kurį nieko nežinau. Turbūt ir nenorėjau žinoti – juk po kiek laiko ją pakeis kita, paskui dar kita, ir po kelių metų aš jos visiškai neprisiminsiu, kaip neprisimenu koks buvo oras prieš kiek laiko.

Atsisveikinimas buvo sunkus. Turbūt sunkiausias mano gyvenime (nors tiksliai ir nesuvokiau kodėl, juk beveik nieko apie ją nežinojau).
- Tikiuosi dar kada susitiksim, norėčiau ramiai pasikalbėti ar kur nueiti. Tikrai tavęs nesmerkiu – padarei, kaip tau atrodo buvo geriausia, - ištarė eidama pro duris.
- Turbūt. Tiksliai dar nežinau, bet tikiuos, kad viskas teisinga.

Po to mačiau ją vieną vienintelį kartą. Tada mano gyvenime jau buvo kita, bet jai negalėjau skirti tiek pat jausmų, kiek skyriau „buvusiajai“.
Pirmą kartą buvau įsimylėjęs.
 
 2006m. Sausio 24d. 16:05

 2006 m. balandžio 12 d.
 2006 m. balandžio 11 d.
 2006 m. kovo 4 d.

Geriausia kūryba

Naujausia kūryba

Kūryba RSS

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Luciano Pavarotti Luciano Pavarotti
8,4

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 495
  Iš viso užsiregistravę: 73357
  Naujausias narys: rsrsipivji
  Šiandien apsilankė: 27719