Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Mano Kelias, Meilė, Pradžia Ir Pabaiga (I Dalis)


Tipas: Fantastika
Publikavimo data: 2006m. Birželio 3d. 14:31


Amžinybės – nėra net po mirties. Mes mirštame, bet po to vėl prisikeliame gyvenimui, pasikeičia tik mūsų kūnas, jausmai, gyvenimo būdas. Niekas nežino, kas būsim po mirties. Tai ir yra tikroji kančia – mirti ir vėl prisikelti.

Tu eisi gyvenimo klystkeliais, ieškosi, ką esi praradus, bandysi išvesti mane iš kelio, kurį radau. Tau pavyks, nes esi didelis NIEKAS, o aš ir vėl kaip mažas berniukas klykiančia iš skausmo širdimi, eisiu paskui tave. Manysiu, kad taip ir turi būt, ir vėl suklysiu, parklupsiu, kelsiuosi ir eisiu. Maištausiu, muistysiuosi, bandysiu ištrūkti, bet visos viltys, visos pastangos nueis per niekais, nes būsi tu šalia manęs, atrodysi kaip mirtis, kaip šiaudas bekraščiam vandenyne, už kurio bandysiu užsikabint. Žinoma, tu mane ištrauksi, nes MYLI.

Aš lauksiu rytojaus, nors ir žinau, kad jis nebeateis, nepamatysiu, kaip rytas degina nakties apsiaustą, kaip saulės banalūs spinduliai apšviečia nuodėmių prisigėrusi pasaulį. Beje, jame ir tu gyveni, keista, anksčiau maniau, kad visa tai apgaulė, kad nėra nakties, dienos, pragaro ir rojaus, kad visa tai didžiulis mėšlas, kad viskas, kas buvo, o gal dar bus, tėra paties Liuciferio sugalvota ir sukurta iliuzija. Meldžiausi jam, kviečiausi naktį, per pilnatį. Girdėjau tavo juoką gilų ir skausmingą. Tu skaudinai mane, draskei mane viduj, ir tau pasidaviau. Tą akimirką galvojau, kad taip reikia, nes tu sakei: „Leisk, sudraskyti tave iš vidaus, ir tik tada pajusi laisvę“, tada dar nežinojau, kad laisvę žino tik vėjas, gimęs vandenyne ir paliktas savo tėvų, kad tikroji tamsa yra mumyse, kai užsimerkiam, kad iliuzija tėra saulės šypsnys danguje, kad žvaigždžių spindesio nėra, kad spindesį sugalvojo žmonės, kad jiems nebūtu liūdna.

Bet net ir dabar, sužinojęs visą tiesą apie tai, nesijaučiau laimingas, priešingai iškilo daug naujų minčių ir klausimų. Galvojau, kam tada mes sukurti? Kam tas išgalvotas skausmas? Banali meilė? Išgalvota Laimė? Niekaip negalėjau ir negaliu suprast. Ėjau keliu savu toliau, tik jau tavęs nebebuvo, mirei tą kart, žinau, kad grįši, tik jau kitu pavidalu, gal busi medis, kuris rudenį mes lapus, tik nesuprasi kodėl taip reikia, ar tik dėl to, kad dievas sugalvojo mirtį ir gimimą, ar tik dėl to, kad pavargai laikyti juos jau du sezonus. Bet aš tau nieko nesakysiu, kaip tą kart, kai klausei, ar mirtis labai skausminga? Dabar, kai žinau, kad tavęs nėra, galiu tau atsakyti: „Mirtis nėra skausminga, jų būna daug ir įvairių“.

Kai pagaliau priėjau kelio pabaigą ir tolimesnių kančių pradžią, suklupau ir pargriuvau. Miriau negreitai, dar spėjau pakalnutę paimti ir nuskinti, užuosti paskutiniais savo įkvėpimais į plaučius jos aromatą, dabar man tai atrodo taip banalu, o vakar tai rodos buvo pats nuostabiausias dalykas, koks tik galėjo nutikti mano gyvenime, vakar praradau tave, palaidojau tenai, prie apversto ir krauju aplaužyto kryžiaus, kur Krikščionys statė kuolus, o žydai pridėdavo dar skersinius, galvojo, kad nukryžiuotam Jėzui Kristui, bus lengviau, o atbėgę satanistai sudegindavo ir išspardydavo kryžius. Žinai, kai tave laidojau, atbėgęs satanistas nuspardė tavo kryžių, kurį krikščionys ir žydai pagamino, jie meldėsi, o atbėgusi satanistų banda išrovė jiems liežuvius, kad tavasis dievas negirdėtų jų maldos. Patys satanistai suklupę prie tavo kapo meldėsi ir šaukėsi Liuciferio, aukojo tavo kūną su dantimis nukandę po gabalą mėsos nuo tavo pūvančio kūno. Žinau, turėjau juos nuvyti, bet to nepadariau, nes mačiau, kaip tau tinka kraujo spalva. Tikiuosi, kad man to nenutiks, o jei ir taip, tai man vis vien - manęs juk nebebus, juk nejausiu skausmo (tiesą sakant, aš prie jo jau ir pripratau), nematysiu, ką jie daro su manimi. Prieš mirdamas išrausiu savo širdį iš krūtinės ir pasiimsiu ją kartu su savimi...
 
 2006m. Birželio 3d. 14:31

Geriausia kūryba

Naujausia kūryba

Kūryba RSS

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Plikas[LT] INXS Need You Tonight
 INXS
 
Sahja Cliff Turner Moonlight Affair
 Cliff Turner
 
Silentist Suzanne Ciani Sailing To Byzantium
 Suzanne Ciani
 
malia INXS Disappear
 INXS
 Tik nereikia mūsų gąsdinti....
DjVaids Miranda Cosgrove Daydream
 Miranda Cosgrove
 

Šiuo metu vertiname


Garbanotas Garbanotas
8,6

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

20:52 - saliakelio
Mendelsono valsai vasara skamba
20:50 - saliakelio
nu ar apsizenijot ar dar ne ta muzika sventems vis groja
20:26 - einaras13
Nebent yra kitų 10cc apologetų, kurie nori Silentist'ui daugiau įžvalgų pasiūlyti vietoj manęs
20:25 - einaras13
Silentist, viskas su laiku. Mėgstu 10cc, dažnai jų klausau, bet stengiuosi nepadauginti su mažaverčiais komentarais. Kai turiu kažkokią vertingą mintį apie klausomą dainą, tada jau nepagailiu savo laiko ir rašteliu komentarą.
20:23 - einaras13
Rūta, taip, nemokamas Spotify turi fiksuotą maišymo režimą, neįmanoma klausytis dainų iš eilės. Todėl nemokamas Spotify yra iš esmės useless dalykas (bent jau man, kuris daug ko klauso albumais ir preferably be reklaminių intarpų)
20:22 - einaras13
malia, INXS - Disappear ketvirtą dieną iš eilės? Gera daina, bet negi taip nėra idėjų kažką kitokio pasiūlyti? Tikrai atsibosta ir nuvilia tokie siūlymai
21:05 - Silentist
Idekit daugiau 10cc izvalgu. Ypac trys pirmi albumai domina ir ju dabar klausau
16:27 - Rutonė
Einarui. Spotify, kiek pamenu, neleidžia paprastam vartotojui klausytis VISO albumo. Nepamenu, nes senokai moku. Nežinau, ar labai skiriu garso kokybę, bet kad negalėdavau klausytis albumų nemokamoj versijoj, prisimenu labai gerai.
06:35 - Arunazz
ekspertai.eu yra per humoro prizme pateikta viskas su sarkazmu....
06:34 - Arunazz
sveiki baikit juokus su tuo delfi nieko ten nereikia moketi kur pievas raso.....ir info jie atrenka deti ko ne.....niekad nemokejau ir nemokesiu
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1194
  Iš viso užsiregistravę: 73372
  Naujausias narys: cxovwzvvmn
  Šiandien apsilankė: 331721