Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Tiesa

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tipas: Daina
Publikavimo data: 2004m. Kovo 17d. 16:44


Plonutė linija, vadinama gyvenimu gali nutrūkti bet kada gali visa tai pabaigti ir kokia nors atvira žaizda galvoje. išties žodžiuose tiesos šiek tiek yra bet kas supras kad tai užrašyta perkeltine prasme ne vieną ir ne du kartus buvau priėjęs vaivorykštės vartus bet grįžau nes prasmę nenutrūkti linijai radau - tu šį žodį drįstu tarti savo purvinu balsu. Daug suterštu pasu su neteisėtu antspaudu daug kaip aš tokiu be jokių paslapčių…be tylos, besukeltos painiavos, be kaltos tiesos…Lyg stoviu kitame krante nuo tavęs ir laukiu kad kas kitas man ranka pamos bet tai tik viltis - nieks po velnių manęs neužuodė ir neužuos turiu pats kapanotis iš bėdos…liūdna bet kartais turi pasiduoti be kovos ir nerandi tuo metu kas tave užstos - tai viena iš daugelio prasmių kodėl nusileisti kartais turiu, keista bet tokių jausmų nekenčiu turbūt dėl to kad karšto būdo esu kaip kažkas sakė pats sau duobę kasu ir ar įgriūsiu į ją su garbės pilna burna ar su žaizda priklauso tik nuo to kaip likimas sudėlios gal kaip abėcėlę nuo ž iki a o gal atvirkščiai? teisinė sistema subalansuota paprastai tik įstatymo būdu ir aš savo juodoje duobėje tokių turiu bet kas juos vykdo tik pykdo…iš tikro nėra gyvenime tiesos o jeigu ir yra ji tikrai negimė dar pas mane širdyje todėl su šita sakinių banga atriedu pas tave įrodyti kad švara negirdėtas terminas gatvės betone. Plytų kelyje išdėliotas tavo vardas tik tu jo nematai įsigilink į jį jeigu tai padarytum gal suprastum apie ką aš čia kodėl sukylu kai visa tai užknisa mane nes noriu įrodyti kad viskas įmanoma tik reik rasti išvadą atakuoti ar ne dabartinis mano pasisakymas tai tarsi meniškas tavęs ant sienos nutapymas - galiu tai padaryti nes kaip žinai su tavim gilią pažintį turiu žinau iš kokių tu sudaryta spalvu kokių buvai radus kliūčių ir kokiu pagalbos šaukei balsu, taigi tai nesunku bet ar susitvarkytum atvirkštine užduotim tu kai reikėtų mus nupiešti pavyzdžiui kartu…
 
 2004m. Kovo 17d. 16:44

 2004 m. kovo 21 d.
 2004 m. kovo 18 d.
 2004 m. kovo 17 d.

Geriausia kūryba

Naujausia kūryba

Kūryba RSS

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Van Halen Van Halen
7,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 425
  Iš viso užsiregistravę: 73357
  Naujausias narys: rsrsipivji
  Šiandien apsilankė: 33388