Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Einant arklio link...

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tačiau mano gyvenimas bendrame kontekste toks pat rutiniškas. Tačiau smulkmenos visada pasmagina dieną. Va, šiandien netyčia palikau fb įjungtą, o jau po to girdžiu klasiokai sako, kad kažkas jau pridirbo nesąmonių mano profilyje. Tai gerai, kad bent perspėjo, nes namuose grįžęs ir būčiau šoką gavęs... Ai nu jo, atsisveikinau su mokykla ir lankiausi šiandien, kaip ir diduma mokinių kitų, paskutinį kartą. Nuobodybių nuobodybė. Kai paleido Sel'ą, aš ir klasiokas (labai geras draugas ir kolega) tiesiog paėmėm ir išėjom. Kompensuoja bent tai, kad kažkas sugalvoja paleisti CCR (nors norėjau kažko sunkesnio, Led Zeppelin). Nors dabar, artėjant Kalėdoms, tikrai renkuos kažką klasiškesnio. Klausau va vakare The Rolling Stones, The Who...

Ką turėtų reikšti, kad dabar atostogos. Kas iš to, kiek jų bus. Dvi savaitės? Pralėks kaip vėjai pajūry (nereiškia, kad aš pats nebūsiu pajūry). Skaitysim knygas - grožinės literatūros ir biologijos. Bet šiandien prastai miegojau, tai skaitymas apie homeostazę pasibaigė greitu ir spontanišku knygos užvertimu. Nors, pavyzdžiui, turiu atsparumą tradiciniam ir kaimiškam Simonaitytės rašymo stiliui. Nors gi jau kaip ir greitai reikia pabaigti skaityti tas knygas. O dar ir šventės, jėtus, tos šventės man tik absoliutus laiko gaišimas. Vietoj to, kad pasimokyčiau chemiją ir paskaityčiau biologiją, turėsiu kažkur eiti, trainiotis. Bent jau virtinių su grybais užkąsiu, kaip man būdinga, Kalėdų nemėgėjui. Tai tik pavalgyt. Ir prašau music'iečių - nebiesykit su savo komerciniais proginiais pop šūdais ateinančią savaitę. Nors turiu tokį ginklą, kaip Dream Theater, Magellan, Bathory, Metallica ir Annihilator - šitie turėtų užmušti kaip reikalas tą prakeiktą padlaižiavimo populizmui maniją.

Jei turėtumėte progą pabūti mano kailyje, suprastumėte, kad ir toks mokslo žmogus, knygų graužikas kaip aš, esu laimingas ir patenkinęs visus savo poreikius. Intravertui tai būdinga, daugumai gal tai keista. Aš namisėda, nenoriu šlaistytis, slankioti. Mieliau mąstysiu negu kažkur su giminėm sėdėsiu prie Kūčių stalo. Ir mano instrumentas gal bus dažniau įjungiamas, bet jau ir jaučiu, kad pirštų lankstumas ir muzikinė klausa lavėja. Elementarųjį King Crimson - Fracture, sunkųjį garso pobūdžio prasme, motyvą, atkurtą iš klausos, dabar kartkartėmis viena ranka arba abiejomis pagroju. 

Na, eisiva mes miegoti, nes atostogos skirtos, galiausiai poilsiui. Taigi, kas atostogauja (tai turbūt moksleiviai), tiems linkiu pasimėgauti tuo, ką gavote.




 2013 m. gruodžio 21 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Silentist
2013 m. gruodžio 21 d. 13:39:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tave irgi su Troliaus Arkliu, barzdotas žilaplauki jaunuoli!


____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
saliakelio
2013 m. gruodžio 21 d. 01:31:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

idomu ir keista kur nematomas pakeleivis veda tave ateities kelioneje, toliau nuo zmoniu prie puikybes liuno gal, ar labai taupo ir tausoja tave kazkam kaip didele dovana :) turbut kantrus viliotojas


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Silentist The Twins Love System
 The Twins
 
Sahja Diana Dargė Ten, kur tu
 Diana Dargė
 
malia INXS Disappear
 INXS
 Su vasara !!!!!!!
DjVaids Take That Pray
 Take That
 

Šiuo metu vertiname


Robert Smith Robert Smith
8,1

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

23:41 - einaras13
...ir bent jau teoriškai apmokestinimas čia būtų veikęs.
23:40 - einaras13
Jau negana DELFI irgi nesiūlo aukščiausios kokybės, bet paywall'as mane provokuoja pereiti prie kitų alternatyvų. LRT, pavyzdžiui - mažiau naujienų, bet kokybiškesnis ir nemokamas turinys. Music'as tuo tarpu konkurentų vis dar, manau, neturi...
23:39 - einaras13
...jau turbūt 70-80% turinio yra mokama.
23:38 - einaras13
Tuo tarpu labiau klestintys tinklalapiai paywall'ą išnaudoja su pasimėgavimu. Aš mėgstu DELFI paskaityti, tai jie neprenumeruojančius skaitytojus terorizuoja vis labiau ir labiau. Jei prieš metus ar du po paywall'ų buvo pakišta 20-30 % straipsnių, dabar..
23:37 - einaras13
...o dabar to padaryti nebegalime, nebėra ko apmokestint. O ir siūlomas produktas skylėtas, reiktų problemas pirma susitvarkyti.
23:36 - einaras13
Silentist gerą frazę irgi pasakė. Šiek tiek siejasi su tuo, kad aš (ir ne tik aš, man rods ir tu, Rūta) tais pačiais 2014 metais siūlėmė įvesti mokamą narystę. Gal tai būtų buvęs pernelyg laiką aplenkęs sprendimas, bet dabar jis būtų taip madingas...
23:34 - einaras13
Turėtume ir žmogiškųjų resursų, pildančių duombazę, ir daugiau lankytojų generuotų didesnes pajamas iš reklamos, o ir apmokamą programuotoją galėtume daug dažniau išnaudoti geriems tikslams ir šitų nesąmoningų bugų tvarkymui.
23:32 - einaras13
Ne, vartotojai aišku negrįžo, nes priemonių buvo imtasi kokiais 6-7 metais per vėlai. Reikėjo kažkokios restruktūrizacijos imtis iškart, 2014 m. birželį (kai buvo panaikintos perklausos). Tada, praėjus lygiai 10 metų, mes turėtume daug geresnį tinklalapį.
16:06 - Silentist
Nemokami internetai iseina is mados
15:54 - Rutonė
svetainės su tiek problemų ir, kaip suprantu, 0 Eur sąskaitoj. Na, viena bėda dingo – niekas nebeklausia, ar iš sčia galima parsisiųst dainų. Kita vertus – perklausos grįžo (ir nemokamos), o vartotojai, deja, ne,,,
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 213
  Iš viso užsiregistravę: 73366
  Naujausias narys: dulhnmyycf
  Šiandien apsilankė: 18682