Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)



Stilius: Elektroninė, šokių muzika
Išleidimo data: 2023 m. kovo 24 d.




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Man patinka!




Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
einaras13
2023 m. kovo 31 d. 18:17:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man tai buvo gana sudėtingas albumas. Ir manau, kad čia vienas iš tų atvejų, kai grupės nario netektis tikrai stipriai paveikia muziką ir, mano galva, tą padaro neigiamai šiuo atveju. Su Andy Fletcheriu turėjome puikias sintezatoriaus linijas, kurios dainoms suteikdavo gylio. Čia yra nebent elektroniniai efektai, kurie gal ir veikia kaip muzikinė dekoracija, kuri išskiria iš pažiūros vienodai skambančias dainas, tačiau kažkokio didesnio gylio jie nesuteikia. Greituoju būdu paklausiau keletą Spirit dainų, na ir man Spirit muzika skamba daug turiningiau. Memento Mori, palyginus, gana plokščias albumas.

Aišku, tas muzikinis plokštumas gali būti susijęs su pačia Memento Mori albumo idėja, bet tai nesuteikia tam albumui tokio didelio svorio ir tai nėra tokia stipri kultūrinė paraiška, kokią turbūt Gore ir Gahan tikėjosi padaryti. Todėl šio albumo sunku klausyti, o po perklausos – sunku apibendrinti ar kažką išskirti. Susimąstyt gal ir susimąstai, bet vis tiek tai sprangus kąsnis, sunkiai ir nekomfortabiliai besibraunantis pro stemplę. 

Atrodytų buvo net du būdai pagerinti šį albumą: 1) arba įkalti daugiau sintezo, rizikuojant nesužavėti kritikų dėl to, kad neva tai būtų panašus skambesys į visus ankstesnius DM darbus. 2) įvesti daugiau kompleksijos, dinamikos į albumą. Dabar jis labai statiškas, kas vėlgi, galbūt dera prie tamsios albumo idėjos, bet DM jau savo diskografijoje turi visą šūsnį demonstracijų, kad ir tamsus skambesys gali būti maksimaliai įdomus (iškart į galvą šauna Judas ir World In My Eyes). Tai mano galva, 2) būdas tikrai buvo realizuojamas, tiesiog muzikantams pritrūko ambicingumo šiame albume, manau. 

Aš turiu keletą mėgstamų dainų albume: My Cosmos Is Mine ritmiškumas ir beveik apokaliptiškas skambumas man tiko, melodiškesnė Don't Say You Love Me yra neabejotinai geriausias, jausmingiausias Gahan'o vokalinis performansas. My Favourite Stranger turbūt įsimintiniausia, labiausiai išryškėjanti daina albume. Na ir Caroline's Monkey yra galimai daugiausiai sintezo turinti daina, todėl man ir kompoziciškai ši daina skamba įdomiai. Bet kitka albume daugiau ar mažiau nejaudina. Nu dar albumo finalas Speak To Me, manau, labai tinkamas, Before We Drown galbūt nebloga daina. Bet kitos skamba taip primityviai... Ghosts Again singlas mane labai išgąsdino, nes jis skamba labai nuvalkiotai harmonijos prasme. Ir tai man yra tarp prasčiausių albumo dainų.

Albumui rašau 7 balus. Mane pakankamai nuvylęs darbas. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
sanitex2
2023 m. kovo 27 d. 12:23:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

8/10


____________________
Under The Iron Sea
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Panaši muzika

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 326
  Iš viso užsiregistravę: 73360
  Naujausias narys: ozmrosalin
  Šiandien apsilankė: 20607