Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Lenny Kravitz


"Siemens" Arena, Ozo g. 14, Vilnius 2008 m. birželio 19 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Birželio 19 d. „Siemens“ arenoje Vilniuje koncertą surengs žinomas amerikiečių dainininkas, kompozitorius, multiinstrumentalistas ir prodiuseris Lenny Kravitz.

Lietuvoje vienintelį šou surengsiantis atlikėjas ne tik pristatys naujausią savo studijinį albumą „It Is Time For A Love Revolution“, bet ir atliks didžiausius hitus.
Reklama

Bilietais į Lenny Kravitz koncertą elektroninės prekybos bendrovė „Tiketa“ pradės prekiauti kitą pirmadienį, kovo 3 d. 10val. ryto. Tik tą dieną bilietai kainuos nuo 100 Lt.

Prieš dvi savaites išleistas naujas albumas „It Is Time For A Love Revolution“ tapo sėkmingiausiai topuose debiutavusiu Lenny Kravitz albumu. Ketverius metus lauktas naujas studijinis darbas pasiekė pirmas vietas Japonijoje, Argentinoje ir Šveicarijoje. Jungtinėse Amerikos Valstijose, Kanadoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Austrijoje, Olandijoje ir Italijoje albumas debiutavo populiariausių penketukuose.

Autoritetingas muzikos žurnalas „Rolling Stone“ pareiškė, kad tai pats geriausias albumas per visą beveik 20 metų besitęsiančią Lenny Kravitz karjerą.

Visas naujojo albumo dainas sukūrė, prodiusavo ir atliko pats Lenny Kravitz. „Žaviuosi šiuo albumu ir dvasia, kuria jis yra įrašytas. Jaučiuosi lyg vaikas, grojantis savo kambaryje. Svarbiausia – tas laisvės jausmas ir galimybė juo mėgautis“, - pristatydamas albumą sako atlikėjas. „Tokios laisvės nejaučiau nuo pat savo karjeros pradžios. Atrodo, kad šis įrašas padėjo atverti naują puslapį mano gyvenime“.

Viso savo diskografijoje Lenny Kravitz turi aštuonis studijinius albumus: „Let Love Rule“ (1989m.), „Mama Said“ (1991m.), „Are You Gonna Go My Way“ (1993m.), „Circus“ (1995m.), „5“ (1998m.), „Lenny“ (2001m.), „Baptism“ (2004m.) ir „It IsTime For A Love Revolution“ (2008m.).

Be savo kūrybos, 43 metų Lenny Kravitz kuria, atlieka ir prodiusuoja daugelio kitų žinomų muzikos žvaigždžių dainas. Atlikėjas yra skandalingojo Madonnos hito „Justify My Love“ autorius ir prodiuseris. Lenny Kravitz padėjo dainininkės karjerą pradėti prancūzų kilmės atlikėjai Vanessa Paradis. Be to, jis grupei „Aerosmith“ sukūrė dainą „Line Up“ ir dalyvavo dviejų „Rolling Stones“ lyderio Mick Jagger solinių albumų kūryboje ir įrašuose.

Lenny Kravitz yra keturiskart „Grammy“ apdovanojimų laimėtojas – jis ketverius metus iš eilės triumfavo „Best Male Rock Vocal Performance“ nominacijoje. Taip pat Lenny Kravitz kūryba yra įvertinta „BRIT Awards“, „American Music Awards“ ir „MTV Awards“ titulais. Pasaulyje yra parduota daugiau nei 30 milijonų Lenny Kravitz albumų.

Bilietus į Lenny Kravitz koncertą galima įsigyti visose „Tiketos“ kasose, rezervuoti telefonu 1653 (3 Lt/min) arba greitai ir patogiai įsigyti elektroninius bilietus interneto tinklalapyje tiketa.lt ir atsispausdinti juos paprastu spausdintuvu. Bilietai kainuoja 100 - 150 Lt* (*-aptarnavimo mokestis 3 Lt/bilietui, +3 Lt arenos mokestis/bilietui, +25 Lt BMW klubo mokestis, ne BMW klubo nariams, norintiems įsigyti bilietus 101 - 104 sektoriuose 6 - 19 eilėse).

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 621
  Iš viso užsiregistravę: 73379
  Naujausias narys: lawerencesleath387
  Šiandien apsilankė: 87167