Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Diena tai pusė velnio, o kaip su 17,5 karvės

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

 Šiandien nusimato laiko slinkimas. Pasukti laiką valandą į priekį?.. nieko prieš. Šiandien suveikė mano stipresnioji mano klastingumo ir gudrumo pusė, taip pat buvo priversti dirbti abu smegenų pusrutuliai >1********** vatų galingumu. Man tos žvaigždutės labai primena uždavinį, kurio nespėjau išspręsti mokyklinėje matematikos olimpiadoje... Ir dabar vietoj žvaigždučių įstatykite bet kokius skaitmenis, vis tiek gausis kosminis skaičius. Šitas dienoraštis skiriamas atminti visus juokingus dalykus iš matematikos olimpiados paminėti. O jie buvo tikrai įdomūs: 

Kokį protą reikia turėti, kad skaičiuoti reiškinį - x20? Kaip padarė vienas septintokas. Vietoj x buvo kažkoks skaičius, bet tikrai nemažas... 

Matematikos mokytojos pasakojimas prajuokino ne vieną ir ne du vaikus. Ji pasakojo, kad jos sūnus, dalyvavęs 7 klasėj olimpiadoje išsprendė uždavinį. Pasak jo, atsakymas buvo 17,5 karvės. {#}

Pradėjau rašyti ne iš tos dvilapio pusės. 


 

Nutraukiam pasakojimą apie šias nesąmones, iš kurių prisižvengiau taip, kad kartu su mąstymu, juokas suėdė visas smegenis. Arba bent jau atsikando kairiojo pusrutulio ir paliko kažkokį trolį, kuris dabar kažką galvoj kala. O gal jis tik remontuoja. Atrestauroja smegenų pilį. Išgersiu daug acto, kad graužtų gerklę ir nieko nevalgyčiau. Absoliutus besotis esu. Vėl prisikimšiu pilną sumuštinį skrandžių, kaip kad padariau sekmadienį. O gal actas negraužia. Kas esat ragavę, pasakykit koks skonis, malonu buvo pasimėgaut? 

 

Kaip minėjau, pabuvau gudriu ir klastingu. Įtikinau matematikos mokytoją, kad matematika bus paskutinė ir kad išleistų iš pamokos. Pavyko! 

 

Nusimatantis laiko slinkimas, kadangi išvengiau dviejų pamokų. Kuo greičiau paruošti namų darbus būtų neblogai. Jei vėl neužpuls ponas Nuobodys, kuris kažkaip seniai buvo pasisvečiavęs. Ir jis garantuotai prisikimštų pilną sumuštinį skrandžių ir atsisėstų kelioms dienoms prie kompiuterio. Tada jam namų darbai ir kitokie vargai būtų nusispjaut. 

 

Bet vis dėlto, man praverstų atsiridenti XVIII a. patranką ir šauti vieną sviedinį tiesiai į buvusios (t.y pavadavusios senąją) mokytojos kabinetą. Man taip verda viduje kažkas (labai karštas ir galintis išmušt iš kontrolės ribų, matyt tai - Ponas Pyktis), kad ji (jos pravardė - burbulas) sugadino mano pusmetį. Ir vis dėlto, tai ko nekenčiau, dabar mėgstu. n-tasis paradoksas. 


Dabar lendam į grojaraščius ir klausom gerą muziką: 




Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Grand Funk Railroad
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Arthur Brown
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Pink Floyd
 2012 m. kovo 6 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (20)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Rutonė
2012 m. kovo 6 d. 22:35:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

ta pusė karvės man priminė va ką. Gaila, spalvos daug prastesnės už originalo, ne visas filmukas, bet beveik nuo ten, nuo kur ir reikia.


Atsakyti
cccrazyggirl
2012 m. kovo 6 d. 20:42:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Atsimenu šitą ! Pamenu svarbiausias dalykas būdavo kuo greičiau gert kad nenupūtotu :D 


____________________
One day I will find the right words, and they will be simple , - J.Kerouac
Atsakyti
velniux
2012 m. kovo 6 d. 19:39:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Saugotis ko nors reikia tik tuomet, kai kyla pavojus. Juk niekas nebijos nudegti šiltai gulėdamas savo lovoje ar būti užpultas ir apiplėštas tuomet, kai žiūri mėgstamą televizijos laidą namie ant sofos. Baimės suaktyvėja tik tuomet, kai yra reali grėsmė. Atsipalaidavęs žmogus yra atsipalaidavęs žmogus - nesvarbu ar jis genijus, ar ne. Kitu atveju tai nėra atsipalaidavimas :).


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
isterija
2012 m. kovo 6 d. 19:31:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ir nesakau, kad visai neaktyvios. Juk ir miego metu smegenys negali būti neaktyvios, nes paprasčiausiai mirtumėm.

O, kad mokslininkai vis randa kažką naujo, nesuprantamo jiems ir pan. yra ne tik normalu, bet ir naudinga jiems patiems.

Nemanau, kad visiškas kvailys ir genijus atsipalaidavę mąsto tokiu pačiu mažu intensyvumu. Manau, kad neretam žmogui visiškai atsipalaiduoti yra tapę labai sudėtinga užduotimi, nes žino per daug ir bijo per daug. Nes pavyzdžiui nenudegęs žmogus nebijos nudegti, taip kaip nudegęs, nenorės to pakartoti ir saugosis. O saugantis šio bei to žmogus neatsipalaiduos taip, kaip žmogus, kuris nesisaugos.


____________________
Iš filosofiškai pabaltintų karstų aš išmetu tai, kas juose yra, ir juokiuosi sardonišku įniršiu.
Atsakyti
velniux
2012 m. kovo 6 d. 19:23:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dėl smegenų sąsajų su protu - Lorberio atradimas yra vienintelis argumentas tų pusėje, kurie neigia smegenų ir proto, sąmonės sąsajas. Visa kita rodo priešingai. Vis dėlto šis atradimas privertė smarkiai susvirduliuoti, atrodytų, nepajudinamą mokslininkų pagrindą šiuo klausimu.

Taip tik atrodo, kad smegenys atsipalaidavimo atveju yra neaktyvios. Jos nėra tokios aktyvios, kaip konkretaus veiksmo atlikimo atveju, bet vistiek dirba. Be to, tai, kad žmogus yra atsipalaidavęs neturi nieko bendra su smegenų panaudojimu apskritai. Juk lygiai taip pat atsipalaiduoja ir genijai, ir visiški kvailiai. O juk jų naudojamos smegenų dalies procentas, pasak tų, kurie sumąstė šitą teoriją, yra visiškai skirtingas.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
isterija
2012 m. kovo 6 d. 19:14:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Atsiprašau, gal ne taip išsireiškiau. Ta prasme, nejau tai buvo TAIP senai??? Nejau laikai TAIP smarkiai pasikeitė, kad net vaikai "čipuškės" nežino ir per šokdyne šokinėt nemoka? {#}


____________________
Iš filosofiškai pabaltintų karstų aš išmetu tai, kas juose yra, ir juokiuosi sardonišku įniršiu.
Atsakyti
isterija
2012 m. kovo 6 d. 19:13:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Įdomūs faktai. {#}

Apie 10-20% aš sakau turėdama omeny, kasdieniame gyvenime. Vis tik, kai žmogus naudojasi daugiau mažiau jutimais ir kasdieniška kalba, smegenų veikla nėra labai aktyvi, pripažinkim.Nes vis tik smegenys dažniausiai kontroliuoja mūsų jutimus ir mąstymą. O jei mąstome pasyviai? Jei žmogus dažnai būna atsipalaidavęs ir nesuka galvos apart ką darys toliau?

Nejau smegenys tikrai nesusiję su protu? Galbūt. Bet kodėl visokias 'silpnaprotystines' ligas įtakoja smegenų ląstelių žuvimas, sutrikusi smegenų cheminė apykaita ir pan?


____________________
Iš filosofiškai pabaltintų karstų aš išmetu tai, kas juose yra, ir juokiuosi sardonišku įniršiu.
Atsakyti
Eve15
2012 m. kovo 6 d. 18:41:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Žinau apie ta moterį. Žiūrėjau video internete kur per paskaitą ji pati pasakojo savo išgyvenimus. Dar pridedant, pabaigoje ji pasakojo kad atsigauti po to insulto jai prireikė 8 metų ir kad tai tikriausiai buvo geriausias dalykas jos kaip mokslininkės gyvenime ;) Pritariu, bepročiai tikrai laimingiausi žmonės pasaulyje {#}


____________________
Nes gyvenu mėnuly Kur angelai žiūri
Atsakyti
velniux
2012 m. kovo 6 d. 18:29:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dėl matymo, tai tikrai yra taip ir tai labai įdomus dalykas. Bet dėl tų procentų yra labai daug klausimų. Dar XIXa. pabaigoje John Lorber šokiravo pasaulį savo atradimu - vieno iš jo pacientų IQ siekė 126. Nieko ypatingo? Galbūt, jei nepaminėtume to fakto, kad dėl hidrocefalijos šio vaikino smegenys buvo beveik 45 kartus mažesnės už normalias, o jų svoris sudarė ~5% įprasto vidutinio smegenų svorio. Kalbant tiksliais skaičiais - jo smegenys buvo 1mm storio(normalus smegenų storis - 4,5cm) ir svėrė apie 75g(vidutinis smegenų svoris - ~1,5kg). Šis nonsensas sukėlė tikrą perversmą, nes, jei tai, ką ištyrė Lorberis, yra visiška tiesa, gali būti, kad žmogaus protas ir smegenys yra nesusiję dalykai. Skamba beprotiškai ar ne? Tikrai, juo labiau, kad vėliau Lorberis teigė ištyręs apie 150 skirtingų pacientų, sirgusių hidrocefalija, iš kurių net 30 pasiekė aukštesnį nei vidutinis IQ.

Kas dėl tų 10%, tai tėra vieno mokslininko išgalvotas faktas. Nėra jokių įrodymų, kad tai būtų tiesa. Patys pagalvokit, jei iš tiesų išnaudotume tik 10% savo smegenų ir net 90% jų būtų neveiksnios - juk tuomet itin dažnai, po nelaimingų atsitikimų girdėtume gydytojus sakant: "Jam pasisekė. Insultas ištiko nenaudojamą jo smegenų dalį". Ar kas nors yra girdėjęs tokią frazę? Bent man neteko. Bet kurios smegenų dalies pažeidimas sutrikdo normalią jų veiklą. Įvairūs smegenų tyrimo metodai atskleidė, jog, atliekant tam tikrą kiekį fizinių ar protinių užduočių, pasitelkiamas kiekvienas smegenų kvadratinis centimetras. Kai kurios dalys net po kelis kartus. Galiausiai, Kanados neurochirurgas Wilderis Penfieldas elektrodo pagalba ištyrė visas paciento smegenis ir nerado jokios neveiklios srities. Visa šita demagoginė idėja kilo tik iš to, kad daugelis yra linkę manyti, kad galėtų gyventi žymiai aktyvesnį protinį gyvenimą. Tai tik bergždžias bandymas surasti kažką, kuo galima būtų "paaiškinti" tai, kad kai kurie žmonės yra genijai, o visi kiti lieka jų šešėlyje.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
eqliux
2012 m. kovo 6 d. 18:08:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Isterija, baik! :D Jeigu jau tu sena, tai kaip mane pavadinti? Ir išvis, tarp mūsų tik 6 metų skirtumas (tyčia dabar pažiūrėjau), nedrįsk manęs vadinti sene! :D

Šiaip jo, tu teisi, tėvų finansai įtakos turi daug. Bet ne tik jie, pvz., jei tavo visi bendraamžiai žaidžia kieme, tai ir tu žaisi, jei jie lindi namie, tai negi vienas ant asfalto smaksosi:}


____________________
when you've measured out your life with coffee spoons, take bottles.
Atsakyti
eqliux
2012 m. kovo 6 d. 18:05:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai jau tikrai, Einarai, aš pati turėjau griežtesnę mamą nei dauguma aplinkinių (ok, ir dabar ją turiu ir labai myliu, bet užaugau ir tas griežtumas ar nuolaidumas jau nebėra svarbu), tai irgi prisikentėjau tų 'to negalima, ten neleidžiu, šįkart per vėlai grįžai, todėl kitąkart neisi' ir panašiai :) bet čia visiem taip. tėvai nori, kad jų vaikam nieko blogo nenutiktų, kad neprisidirbtų, ko nereikia, kad netaptų nusikaltėliais, kad mokyklą pabaigtų, žmonėm išaugtų, o jų vaikai nori smagiai laiką leisti, daug nuotykių patirti ir patys spręsti, kas jiem geriausia. reikia kažkaip išlaviruot, kad visiems gerai būtų :D

O iš tavo išvardintų dabar ekspromtu dalykų jau dabar matosi, kad toli gražu nenuobodu! :) O kiek dar pamiršai. Pvz., aš žiemą maudžiusis išvis jokiam vandens telkiny apart baseino iki šiol nesu! :D Damn!


____________________
when you've measured out your life with coffee spoons, take bottles.
Atsakyti
isterija
2012 m. kovo 6 d. 18:02:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bet nejau aš tokia sena? Aš irgi tą gėrimą darydavaus! čipuška vadindavom. {#} Ir kieme duodavomės, šokinėdavom per gumas, su šokdynėm, kreidom piešdavom ant šaligatvių, su kamuoliu visokius žaisdavom ir t.t. O gal čia tėvų finansai daugiausiai įtakos turi? {#} Nes aš nei po šalis keliavau, nei kompo turėjau visai mazgė būdama. Va prie Tv jungiamą žaidimą turėjau ir užteko. Super Mario ir kažkokie tankiukai. {#}

 


____________________
Iš filosofiškai pabaltintų karstų aš išmetu tai, kas juose yra, ir juokiuosi sardonišku įniršiu.
Atsakyti
einaras13
2012 m. kovo 6 d. 17:54:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai tikrai ne tiek daug aš praradau, man teko susprogdinti gan pavojingą sprogmenį, man teko bėgti nuo bendraamžių narkomanų-gatvės banditų, man teko per 2 mėnesius aplankyti 6 šalis, man teko išsimaudyti jūroje žiemą ir t.t. Tai gal tikrai ne taip jau ir nuobodu. Tik rečiau dirbu, neturiu gan didelio fizinio pajėgumo.

O tas "tėviškas instinktas" trukdo kiekvienam, jau kiek aš prisiklausiau tų "neik, neleidžiu", "grįžk iki tada", "eik valgyt" ir t.t


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
eqliux
2012 m. kovo 6 d. 17:46:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Neypatingas tas jo skonis dabar pasirodytų, čia pats potyris už jį svarbiau, tai ne kažin ką ir praradai turbūt:) Nors, aišku, jei vis tik jautiesi kažką svarbaus praleidęs, tai užsimink apie jį kuriam nors iš tėvų, galėsit pasigaminti :) Daug gi tų visokių durnų maistų yra.

O dėl šiuolaikinių vaikų tai sunku sakyt, manau, visais laikais visko buvo. Aš, pvz., nors ir karsčiausi medžiais ir lipau stogais kartu su visais, bet vaikystėj tiek laiko praleidau knygas skaitydama, kad manau, jog šiuolaikiniams aštuonmečiams kompų maniakams niekuo nenusileidau namie praleistu laiku :D Nors nolifere savęs tikrai nelaikiau ir tuo pačiu per pertraukas tarp knygų buvau fantastiška kvadrato žaidėja ir visai pakenčiama vartininkė;D Mūsų tėvai ir seneliai, kurie kompų neturėjo, užtat labai daug laiko praleisdavo padėdami tėvams daržus ravėti, žąsis ganyti, uogas skinti, gyvulius šerti ir pan, tai jie žaidimams irgi neturėjo viso laiko. Mums, aišku, irgi tų darbų teko, bet tikrai nepalyginamai mažiau. Tai gal dirbti mažiau mokam (tie, kurie miestiečiai esam). Bet tie, praleidę vaikystę prie kompo ar tv, dažnai geriau moka užsienio kalbas. Užtat kamuolio nepagauna ar per šokdynę šokinėt nemoka. Sunku pasakyt, kas čia geriau.

Manau, prie vienišos vaikų vaikystės tarp kompų daug prisideda ne tik pačių kompų ar tv patrauklumas, bet dar ir tai, kad šiuolaikiniai tėvai kažkodėl bijo tuos savo vaikus kur nors vienus paleisti.


____________________
when you've measured out your life with coffee spoons, take bottles.
Atsakyti
einaras13
2012 m. kovo 6 d. 17:23:57 2012-03-06 17:25:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pas šiuolaikinius vaikus tuščia ta vaikystė. Jie nolife'ina prie kompiuterio arba TV. Kažkada vis tiek už mus viską darys robotai ir mums nebus prasmės čia gyventi. Neturėjau progos net pargauti to limonado, reiškia mano vaikystė irgi tuščia


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
eqliux
2012 m. kovo 6 d. 17:21:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Che, mes vaikystėj iš acto ir sodos limonadą darydavomės :D peilis skrandžiui belekoks, bet užtat kaip maloniai užputoja! :)


____________________
when you've measured out your life with coffee spoons, take bottles.
Atsakyti
R7wa
2012 m. kovo 6 d. 16:04:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dar vakar per papildomą anglų kalbėjome apie smegenis. Mokytoja pasakojo apie vieną moterį, mokslininkę, kurią ištiko insultas (nežinantiems, kai smegenis užlieja kraujas). Visas kairysis pusrutulys buvo užlietas krauju. Dabar ji yra atsigavusi ir pasakoja, ką jai teko išgyventi tuo metu. Ji pasakojo, jog skaudėjo galvą. Paėmusi į rankas telefoną, nes neabejojo, jog būtent tuo daktu galima išsikviesti pagalbą, ji žiūrėjo į skaičius, tačiau matė ne skaičius, o kažkokius baisiai gražius išlinkimus, kaip ornamentus. paskambinusi pirmu pasitaikiusi numeriu, ji susisiekė su savo kolega. Nei jo balso, nei apskritai kalbos ji neatpažino. Viskas, kas sklido iš telefono, buvo kažkoks murmesys. Ji stengėsi kalbėti, tačiau nepavyko. Negalėjo atsiminti, kas apskritai ta kalba yra. Bet murmėti ji murmėjo, todėl kolega iškvietė greitąją.

Taip pat moteris pasakoja, jog ji prarado savęs kaip individo suvokimą. Ji nejautė savo kūno ribų, rankų ar kojų. Jai atrodė, jog jos pilna visur ir ji visomis ląstelėmis liečia aplinką. Įdomiausia, jog tokį jausmą, ji apibūdino kaip euforiją.

 

O bepročiai juk yra patys laimingiausi žmonės {#}  Derėtų jiems pavydėti {#}


____________________
Nenoriu rasti vietos ar poilsio – krutėti, krutėti, krutėti. Kol mirtis iš tavęs krutėjimą atims. Gilė Ara
Atsakyti
isterija
2012 m. kovo 6 d. 15:11:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Neveltui. Juk geriau daugiau, nei per mažai. Jei labai nori, gali lavintis ir išsilavint iki daug daugiau procentų, bet yra ir šalutinis to lavinimosi poveikis - išprotėjimas (na, bent jau taip pavadina paprastieji). Ką ten gali žinoti, gal išsilavinęs žmogus, eidamas pas visus iš eilės ir prašydamas uogienės ant batono arba kalbėdamas su medžiais ir šiaip gamta, nėra išprotėjęs, o atradęs daugiau tiesos.. {#}


____________________
Iš filosofiškai pabaltintų karstų aš išmetu tai, kas juose yra, ir juokiuosi sardonišku įniršiu.
Atsakyti
einaras13
2012 m. kovo 6 d. 15:08:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na va, pasirodo smegenys užima veltui daug vietos. O actas kad rūgštus, žinau iš chemijos ir iš čipsų Pringles druskos ir acto skonio {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
isterija
2012 m. kovo 6 d. 15:06:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Actas - rūgštus. Prisipilu pusę lėkštės, kai šaltieną valgau. {#}

Ir mes naudojam šiaip labai nedaug smegenų, procentaliai apie 10-20%

Aišku atsiranda, kurie naudoja apie 40%, bet tai čia jau tieji genijai, kaip pavyzdžiui, Mocartas.

O kūdikiai iš vis naudoja tik apie 2% ir būdami maždaug 2 mėn amžiaus vaizdą mato apverstą, o iki tol tik šviesas ir dar kažką. O ir šiaip visų akys mato apverstą vaizdą, tik mūsų smegenys jau padeda mums ir 'atverčia' vaizdą. {#}


____________________
Iš filosofiškai pabaltintų karstų aš išmetu tai, kas juose yra, ir juokiuosi sardonišku įniršiu.
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Tracy Chapman Tracy Chapman
7,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
21:18 - Silentist
tai Luktelk ar Lukterėk?
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 348
  Iš viso užsiregistravę: 73360
  Naujausias narys: ozmrosalin
  Šiandien apsilankė: 10129